Rakkest tuli kaks kulda

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kardo Tamm (sinises) oli seeriavõistluse viimasel etapil võidukas kaalus alla 38 kg.
Kardo Tamm (sinises) oli seeriavõistluse viimasel etapil võidukas kaalus alla 38 kg. Foto: Elmo Riig

​Pühapäeval peeti Lääne-Virumaal Rakkes noorte vabamaadluse seeriavõistluse «Nublust Nabiks» viimane, kuues osavõistlus. Viljandi spordikooli õpilastest võitsid Rene Talts ja Kardo Tamm esikoha ning lisaks toodi koju kaks teise- ja kaks kolmanda koha auhinda.

Rene Talts maadles kehakaalus alla 32 kg kohe algusest peale enesekindlalt. Alagrupi avakohtumises seljatas ta lätlase Kenets Stelnieksi juba avaminutil. Poolfinaalis alistus talle väikemaarjalane Virgo Raja, kui vastasseis katkestati enne maadlusaja lõppu tema kindla paremuse tõttu. Samuti ühepoolseks kujunes esikohakohtumine: selles vormistas Rene Talts kindla 10:0 võidu Tartu maadlusklubis Englas treeniva Daniel Jeremejevi üle.

Kolga-Jaanist pärit Kardo Tamm näitas Rakkes oma võimu kehakaalus alla 38 kg. Mitmel varasemal rahvusvahelisel noorteturniiril esikoha teeninud noormaadleja tunnistas selgi korral ainult ülekaalukaid võite. Avaringis alistas ta tartlase Meelis Jõesaare, seejärel järvamaalase Timor Arusaare ja esikohakohtumises Kohtla-Järva maadleja Marat Muhhametzjanovi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles