Artur Talvik «Foorumis»: IRL ajab praeguse valitsuse uppi (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stenbocki maja.
Stenbocki maja. Foto: Robin Roots / Õhtuleht

Sel nädalal möödub aasta valitsuse ametisse astumisest ja ETV saade «Foorum» luges koos parlamendierakondade juhtidega plussid ning miinused kokku.

Stuudios väitlesid Keskerakonna esimees ja peaminister Jüri Ratas, sotsiaaldemokraatide liider Jevgeni Ossinovski, IRLi esimees Helir-Valdor Seeder, Refromierakonna esimees Hanno Pevkur, EKRE esimees Mart Helme ja Vabaerakonna esimees Artur Talvik.

Opositsioonilise Vabaerakonna juht Artur Talvik avaldas arvamust, et senise poliitikaga jätkates praegune valitsus lõpuni vastu ei pea ning selle põhja laskjaks osutub IRL.

Talvik rääkis, et IRLi käitumine on talle mõistetamatu. «IRL tahab ühelt pool väga valitsuses olla, aga samas tahetakse näidata, kui tugev maksuterminaator on Seeder».

 «Arvan, et IRL ajab upakile selle valitsue ja uue poliitilise kultuuri toovad sisse 2019. aasta valimised,» arvas Talvik.

Tulumaksuvaba miinimumi tõstmine oli Talviku sõnul Vabaerakonna ettepanek, aga see kuidas, see praeguse valitsuse poolt lahendati, on poolele teele jäämine. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles