Baltic Agro avab uue keskuse Rukki tehnopargis

maaelu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: BALTIC AGRO

Sel nädalal avab Eesti üks suurimaid hulgikaubandusettevõtteid Baltic Agro koos Baltic Agro Machinery’ga uue 5000 ruutmeetri suuruse keskuse Tallinna lähedal Rukki tehnopargis.

Põllumees peab kõik ühest majast kätte saama

Uus 0,5 hektari suurune põllumajanduskeskus on 22 aastat tegutsenud ettevõtte esimene omaehitatud hoone. «Eesti põllumajandus on aastate jooksul väga jõudsalt arenenud ja samuti on ka meie Baltic Agro meeskond pidevalt kasvanud. Kuid peamise tõuke uue maja ehitamiseks andis meile John Deere’i esindusõiguse saamine. Soovime, et põllumees saaks ühest majast kätte kõik vajaliku alates seemnest kuni kaasaegse traktori ja kombainini,» sõnas Baltic Agro tegevjuht Ants Puusta. Keskuse avamiseks saabus kohale ka nutikaid lahendusi täis John Deere’i ratastraktor 6250R.

Eesti üks suurimaid viljakokkuostjaid ja -eksportijaid valis keskuse paiga Jüris Rukki tehnopargis mugava asukoha ja ka sümboolse nime pärast. Seal hakkab asuma 1500ruutmeetrine aianduskaupade ja taimekaitse ladu, 1000ruutmeetrine John Deere’i hoolduskeskus ja varuosade ladu, 850ruutmeetrine müügihall ning 1000 ruutmeetrit hõlmav Baltic Agro kontor. Kogu hoonet köetakse maaküttega, mille jaoks rajati 8 kilomeetrit maakütte torustikku. Uus maja on nutikas ja kaugjuhitav.

Baltic Agro keskus on Rukki tehnopargi teine hoone. Neli miljonit eurot maksnud hoone arhitekt on Andres Kadarik, sisearhitekt Erik Karjus ja ehitas Maru Ehitus.

Pildigalerii on leitav SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles