Reim 1:0 võidu järel: oli omapärane mäng

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim. Foto: COSTAS BALTAS/REUTERS/Scanpix

Eesti koondise peatreener Martin Reim ütles Vanuatu 1:0 alistamise järel, et huvitava mängustiiliga vastane pakkus jalgpallureile ilmselt ühe karjääri kõige kummalisema mänguelamuse.

«Kuue-seitsme mehega seisid meie kaitseliinil ja tagusid pikki palle liini taha,» kirjeldas Reim Vanuatu meeskonna taktikat. «Mäng oli vähe teistsugune, kui oleme harjunud, aga eks me peamegi selliseid mänge oma kasuks pöörama.»

Eesti on seega Okeaanias saanud kaks võitu – Fidži alistati eelmisel nädalal 2:0. Kahte vastast ei ole aga mõtet võrrelda. «Kui Fidži tuli mängima üpris ettevaatlikult ja kaitsvalt, siis Vanuatu hoopis vastupidi väga kõrge surve ja pressiga. See oli meile küll teada, aga mängijatele siin oludes veidi harjumatu ja algul ei saanud ees palli püsima,» rääkis Reim keerulisest mängualgusest. Siis lõi Frank Liivak 29. minutil aga värava ära ja edasine läks juba lihtsamalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles