Juurikas. Paavst tuleb Eestile appi

Uuno Prostamool
, Euroopa Haige Mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavst Franciscus
Paavst Franciscus Foto: Maria Laura Antonelli/AGF/SIPA/Maria Laura Antonelli/AGF/SIPA/Scanpix

Eesti rahvast on tabanud järjekordne suur häda ja viletsus, mis küüditamise, jääaja ja Põhjasõja koledused kõik varju jätab – see on tulumaksu arvutamine, millega ei saa hakkama  ükski aus inimene.

Reptiilide uus salakaval plaan eesti rahva ärakaotamiseks näeb ette, et iga eestlane peab oma tuleva aasta maksuvaba tulu arvutamiseks liitma kokku enda eelmise aasta brutotöötasud ning jagama saadud summa Maa gravitatsiooni konstandiga astmes 13, lahutama sellest Uraanuse trajektoori keskmise kvadrandi koosinuse, liitma plutooniumi aatomkaalu ruutjuure kordaja, lahutama sellest valguskiiruse koosinuse kuupjuure, ohverdama neljapäeva öösel ristteel musta kuke ning jagama seejärel tulemuse enda sünnikuupäeva planeetide seisu keskmise ühise kordajaga millest on maha arvatud kuukiirte liitri keskmine kaal.

Saadud summa on teadupärast Saatana number 666, mis tätoveeritakse iga tööjõulise eestlase otsaette, ja kes seda arvutust õigeks ajaks ära ei tee, selle pea pistetakse teibasse ja nahk pannakse ööseks maksuameti sauna lavale kuivama, kust vanakurat selle kaasa võtab ja oma poegadele selga tõmbab.

Aga kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem. Eestlaste nutt ja palved on tänu Jumala tahtele jõudnud Vatikani pühasse linna, otse Püha Isa, Rooma paavsti enese kõrvu, kes on lubanud eesti rahvale tema suures hädas appi tulla, sest temale kui Jumala asetäitjale Maa peal on selline väike arvutus käkitegu. Teadupärast on Püha Isa Franciscus ühes muude imetegudega saanud oma tööandjalt Jumalalt imelise ande peast arvutada ükskõik kui suuri ja keerulisi arve, ning tema pakib kohvrid,  sõidab Eestisse ja aitab meil kõigil selle väikse arvutuse ära teha õigeks ajaks. Selle kinnituseks on Arvo Pärt juba saanud paavsti käest paberi oma 2018 aasta maksuvaba tulu arvutusega ja võib nüüd ilma muretsemata ilusat muusikat edasi kirjutada.

Tavalise inimese jaoks on see kõik suur ime ja võimatu asi, aga paavsti jaoks lihtsalt tavaline igapäevane töö. Tema on ju praegu Jeesuse asetäitja maa peal ja Jeesu­s võis vabalt vett veiniks muuta, surnuid üles äratada ja kõike muud teha, kui tahtmist oli. Paavsti ja Jeesuse ja Jumala jaoks on see kõik imelihtne!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles