Kanepi, Kontaveit ja Ostapenko? Fed Cup toimub taas Tallinnas

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas järgmisel aastal saavad Eesti koondist esindada nii Kaia Kanepi kui ka Anett Kontaveit?
Kas järgmisel aastal saavad Eesti koondist esindada nii Kaia Kanepi kui ka Anett Kontaveit? Foto: Tairo Lutter

Rahvusvaheline Tenniseliit ITF kinnitas, et 2018. aasta Fed Cupi Euro-Aafrika tsooni esimese tugevusgrupi turniir toimub 7.-10. veebruarini Tallinnas Tallinki tennisekeskuses. Lisaks võõrustajatele toovad loodetavasti oma tipud Eestisse teiste seas ka Läti, ja Suurbritannia naiskonnad.

Kuigi tegu on Euro-Aafrika tsooniga, on kõik esimesse tugevusgruppi kuuluvad koondised Euroopast. Peale eelmainitute tulevad Eestisse veel Austria, Bulgaaria, Gruusia, Horvaatia, Ungari, Poola, Portugali, Rootsi, Serbia, Sloveenia ja Türgi naistennisistid. Nimekamatest mängijatest võib Eestis loodetavasti näha poolatar Agnieszka Radwanskat (WTA 28.), britte Johanna Kontat (WTA 9.) ja Heather Watsonit (WTA 73.) ning tänavu Prantsusmaa lahtiste võiduga tennisemaailma lummanud lätlannat Jelena Ostapenkot (WTA 7.).

Eesti naiskond näitas 2017. aastal kodusel turniiril äraütlemata südikat esitust, kui Anett Kontaveiti aitasid Maileen Nuudi, Valeria Gorlats ning Maria Lota Kaul ning üheskoos kindlustati esimesse gruppi püsimajäämine. Loodetavasti on järgmisel suvel koondisel taas abiks ka vigastusest taastunud Kaia Kanepi ning siis võiks püsimajäämise asemel unistada juba pääsust Maailmaliiga teise tugevusgrupi play-offi – neid pileteid on Talllinnas mängus kaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles