Video: PSG kindlustas lähima rivaali alistamisega ülemvõimu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monacol ei õnnestunud Neymari ja PSG-d peatada.
Monacol ei õnnestunud Neymari ja PSG-d peatada. Foto: Eric Gaillard/Reuters/Scanpix

Prantsusmaal peeti pühapäeval maha suur vutiõhtu, kui kohtusid kohalike meistrivõistluste kaks kanget: Paris Saint-Germain ning Monaco. Kuigi vürstiriigi klubil oli kasutada koduväljakueelis, lahkusid Pariisi mehed 2:1 võidu ja kolme punktiga.

PSG poolelt olid matšis täpsed nende kaks ründetuusa: skoori avas oma hooaja 23. väravaga Edison Cavani ning vahetult enne tunni täitumist teenis ja realiseeris penalti Neymar. Monaco poolt tegi 21. minutil skoori Joao Moutinho.

Võit kindlustas Prantsusmaa liigas PSG suveräänset võimu – 14 vooru peale pole veel kaotusekibedust tuntud ning kogutud on 38 punkti. Monaco jaoks tähendas kaotus aga pudenemist kolmandale tabelireale – koos Lyoni Olympique’iga on kirjas 29 silma, aga kehvem väravate vahe. Neljandal kohal olev Marseille’ klubi on vaid ühe punkti kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles