Steps riisub endiselt koort

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steps: Ian «H» Watkins, Lisa Scott-Lee, Claire Richards, Faye Tozer ja Lee Latchford-Evans. Juba on välja kuulutatud ka Stepsi suvetuur.
Steps: Ian «H» Watkins, Lisa Scott-Lee, Claire Richards, Faye Tozer ja Lee Latchford-Evans. Juba on välja kuulutatud ka Stepsi suvetuur. Foto: SCANPIX

Taasühinenud Briti popviisiku Steps jätkuv edu tõestab veel kord, et kvaliteetne popmuusika pole kuhugi kadunud ning muutub ajapikku klassikaks. 20 aasta eest rootslaste ABBAst eeskuju võtnud Steps on nautinud tänavu nii edetabeliedu kui ka ülimenukat turneed Ühendkuningriigis. Arter väisas nende kontserti Londonis Wembley SSE Arenal.

Kui Nõukogude Eestis ja ehk hiljemgi võis osta Smokie või Boney M-i pildiga T-särke althõlmakaubana, siis enam kui kummaline tundub see, et heaoluriigi Suurbritannia pealinnas Londonis äritsetakse järjekordse kontserdi andnud Stepsi võltssärkidega otse kontserdipaiga vahetus läheduses. Loomulikult on need fuajees pakutavast kolm korda odavamad, ja ostjaid jätkub. Samamoodi ei kujutaks Eestis ette, et lennujaama turvatöötaja, avastanud su pagasit läbi vaadates Stepsi sümboolikaga kavalehe, instinktiivselt «Dancing!» hüüab ning tantsu lahti lööb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles