Eesti ja Soome maavõistlusel osales kaks viljandlast

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku maadlusklubi mees Sten Orav (punases) teenis Eesti-Soome maavõistlusel meie koondisele võidupunkti.
Viljandi Tuleviku maadlusklubi mees Sten Orav (punases) teenis Eesti-Soome maavõistlusel meie koondisele võidupunkti. Foto: Elmo Riig

Läinud reede õhtul sai Helsingis teoks traditsiooniline Eesti ja Soome vabamaadluse maavõistlus. Kui varasematel aastatel on domineeriv pool olnud Eesti rahvuskoondis, siis seekord pidid eestlased mõru pilli alla neelama ja põhjanaabrite 6:2 paremust tunnistama.

Maavõistlusel osalesid ka kaks Viljandi Tuleviku klubi liiget: Sten Orav kehakaalus alla 61 kg ja Kevin Aas kehakaalus alla 86 kg.

Võib nentida, et Soome koondises on olnud suuri muudatusi ning protokollist jäid silma võõrapäraste nimedega maadlejad. Kõige kergemas kehakaalus võistles Fatos Durmishi, kes on põhjanaabreid aastaid esindanud. Soome maadlusau kaitsesid aga ka Qsim Bahran, Said Hossini ja Ali Drakshifara, kes olid koondises esimest korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles