Tartu pani ülikooliduellis TTÜ teise poolajaga paika, Pärnu ja Kalev kaotasid

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Urmas Luik

Korvpalli Balti liigas olid omavahel vastamisi Tartu Ülikool ja TTÜ, avapoolaja vaid kolme punktiga võitnud tartlastele kuulus lõpuks kindel 18-punktiline võit skooriga 88:70.

Kolmandal veerandajal oli Tartu pealinlastest parem 20:8 ja sellega oli mäng ka tehtud. Vytenis Cizauskas viskas 19 punkti ja andis viis korvisöötu, Kristjan Kitsing lisas 18 punkti. TTÜ resultatiivseim oli 15 punktiga Toomas Raadik, Oliver Metsalu lisas 11 ja Martin Giese 10 punkti.

Jurmalat võõrustanud Pärnu jäi poolajaks 16-punktilisse kaotusseisu ja sellest enam välja ei tulnudki. Rannar Raap viskas 20 punkti, Mihkel Kirves lisas 11 ning Timo Eichfuss ja Saimon Sutt kumbki 10 punkti. Jurmala parim oli 19 punktiga Ervins Jonats.

Valmiera oli kodus 94:82 parem Tallinna Kalev/TLÜst. Võitjate poolel tegid enim skoori neli meest, Janis Kaufmanis viskas 21, Viktors Iljins ja Eduards Hazners 19 ning Edmunds Elksnins 17 punkti. Kalevile tõi Reimo Tamm 20 punkti, Dorde Dzeletovic lisas 17 punkti. Bamba Falli arvele jäi 13 punkti ja 16 lauapalli, 11 viskest vaid kolm tabanud Bambale Osby kogus kuus punkti. Kristo Saage arvele kanti 11 punkti ja kaheksa korvisöötu.

Jurmala on täisedu nelja võiduga A-alagrupi liider, Pärnu on kogunud kaks võitu ja kaks kaotust. B-grupis on Tartul liidrina ühe kaotuse kõrval neli võitu, nii Kalev/TLÜ kui ka TTÜ on kogunud kaks võitu ja kolm kaotust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles