Meeskonnakaaslaselt pasunasse saanud Mirotic avas lõpuks suu: võtsin tema vabanduse vastu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikola Mirotic (palliga).
Nikola Mirotic (palliga). Foto: David Banks/USA Today Sports/Scanpix

Chicago Bullsi korvpalliklubi ääremängija Nikola Mirotic rääkis esmakordselt oktoobri keskel aset leidnud vahejuhtumist, kus meeskonnakaaslane Bobby Portis talle treeningul kallale tuli ja teda niimoodi peksis, et Mirotic sai peapõrutuse ja luumurde.

Mirotic sõnas, et võttis Portise vabanduse vastu. Nüüd on mõlemad mehed valmis tegema seda, mis on meeskonnale kõige kasulikum. Mirotici sõnadevalikust võis aga aru saada, et ehkki vaenukirves on maha maetud, ei saa temast ja Portisest veel seepärast uuesti semusid. «Oleme meeskonnakaaslased ja võitleme mõlemad selle meeskonna nimel. Teeme kõik, mida selleks on vaja teha,» lisas Mirotic.

Ühe reporteri küsimusele, kas Portis teab, et Mirotic on tema vabanduse vastu võtnud, vastas Mirotic aga nii: «Eks ta nüüd saab teada.» Samuti keeldus Mirotic treeningul juhtunut meenutamast ega soovinud ka öelda, kas peab Portisele määratud kaheksamängulist võistluskeeldu sobivaks karistuseks.

«Olen üheksa aastat tippkorvpalli mänginud. Olen alati olnud hea meeskonnakaaslane, olen alati olnud professionaal ja jätkan samas vaimus. Kui olen siin, siis selleks, et meeskonda toetada. Tema (Portis – toim) on osa meeskonnast. Toetan ka teda. Muidugi surun ma tema kätt ja tema surub minu oma,» viitas Mirotic teisipäeva õhtule. Portis andis seal mängust lahkudes vahetusmeeste pingil istunud Miroticile kätt.

Bullsile on võistkonna sisekliima taastamine hädavajalik, sest meeskond on kolme võidu ja 16 kaotusega praegu kogu liiga kõige kehvem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles