Politsei otsib Tallinnas kadunud soomlast tuukritega

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas jäi kadunuks soomlane Ari Saarilammi.
Tallinnas jäi kadunuks soomlane Ari Saarilammi. Foto: Kuvatõmmis Tero Niskaneni Facebooki lehelt.

Politseinikud otsivad eelmisel reedel Tallinnas kadunud Soome kodanikku Ari Saarilammit sadama piirkonnast ning kontrollivad, kas mees kukkus Admiraliteedi basseini.

«Praeguseks oleme vaadanud läbi turvakaamerate salvestisi ning on võimalik et Ari ei lahkunud sadamapiirkonnast. Samamoodi ei viita miski kuriteole,» vahendas ERRi uudisteportaal Kesklinna jaoskonna juhti Kaido Saarniitu.

Ta lisas, et tuukrid asuvad kontrollima, kas Ari võis kukkuda Admiraliteedi basseini. «Kontrollime kõiki variante ja meieni jõudnud infokilde,» kinnitas Saarniit.

Soome kohalikus poliitikas ja ametiühingute liikumises tuntud Saarilammi saabus koos kolleegidega Tallinna möödunud reedel, 24. novembril, kuid ei osalenud siin järgmisel päeval toimunud konverentsil.

Soome kolleegid edastasid ka politsei- ja piirivalveametile kadunud mehe pildi ja kirjelduse, PPA ametnikud koguvad infot tema võimaliku asukoha kohta.

Ta ei saabunud ka laupäeval hotelli. Mehe pagas oli veel teisipäeval hotellis Euroopa.

Saarilammi pidi teisipäeval taas kodumaal tööl olema, kuid alates laupäevast pole temaga ühendust saadud. Sõbra kadumisest teatas teisipäeval Facebookis Tero Niskanen.

«Iga väiksemgi informatsioon Ari liikumisest Eestis on tähtis,» ütles Niskanen Ilta-Sanomatele.

Saarilammi ammune tuttav Sakari Aalto ütles, et mehe arvukas sõpruskond on mures, sest teda tuntakse kui täpset töötajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles