Isa arvas, et leidis teismelise tütre toast seksimänguasja, kuid......

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tüdruk
Tüdruk Foto: Pexels / CC0 Licence

Twitteris levib lugu, milles üks ameeriklasest isa leidis oma teismelise tütre toast juhuslikult eseme, mida pidas seksmänguasjaks.

Emily nimeline tüdruk kirjeldab juhtunut, et mõni aeg tagasi oli ta oma sõbrannal külas, kus sai isalt vihaseid sõnumeid. Isa uuris esmalt ääriveeri, et kus ta tütar on ja kui sa vastuseks, et sõbranna juures, saatis isa talle foto, millel oli tüdruku toast leitud metalne ese.

«Leidsin selle. Miks sa selliseid asju ostad? See on kohutav, sa ei peaks oma raha millegi sellise peale kulutama. Kui sul on midagi sellist, miks sa jätad selle kõigile näha?» teatas isa oma sõnumis.

Emilyt üllatas isa selline reaktsioon ja ta küsis isalt, et milleks ta seda asja peab.

«See on mingi sekslelu. Saa aru, ma ei ole seniilne,» kirjutas isa.

Tütar vastas, kirjutades suurte tähtedega: «ISA, SEE ON KAASAS KANTAV TELEFONILAADIJA. Kasutasin seda näiteks Disneylandis. Miks sa minu asju näpid?»

Telefoni laadimine. Pilt on illustreeriv
Telefoni laadimine. Pilt on illustreeriv Foto: Jessica Gow/TT/TT NEWS AGENCY/Scanpix

Vastuse saanud isa mõistis, et oli eksinud ja palus tütart, et ta emale juhtunust ei räägiks.

«Ära palun oma emale sellest midagi räägi. Ma vabandan. Käisin sinu asjade seast huulepalsamit otsimas. Jõua turvaliselt koju,» jätkas isa.

Emily avaldas pildi kaasas kantavast laadijast koos selgitustega ja see meeldis paljudele. Seda on jagatud üle 45 000 korra ja seda om närgitud meeldivaks 159 000 korda.

On ka neid, kes kommenteerisid Emily isa viga, kuid ka neid, kellele meenusid samasugused olukorrad mingite teiste asjadega.

Üks naine teatas, et tal on autos erilise kujuga taskulamp ja ta vanaema arvas, et seda kasutatakse heroiini valmistamiseks.

«See oli väike ja kompanktne taskulamp. Kui mu ema sai sellest teada, pidas ta mind narkomaaniks ja üritas mind narkovõõrutusravile saata,» teatas naine.

Pilti vaata siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles