G4S aitas Tallinna südalinnas roolijoodiku kinni pidada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: ALKOHOL :TALLINN, EESTI,17DEC13.
Joodik
mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
TLMPM03: ALKOHOL :TALLINN, EESTI,17DEC13. Joodik mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Politsei tabas tänu G4S-i turvatöötajate abile purjuspäi maasturiga sõitma läinud mehe, kelle suhtes tuli algatada ka kriminaalmenetlus.

Ööl vastu reedet kell 1.12 sai G4S-i patrull väljakutse Tallinna vanalinnas asuvasse söögikohta, kus magas üks alkoholijoobes mees, teatas turvafirma BNS-ile. Viie minutiga kohale saabunud turvatöötajad äratasid mehe üles ja saatsid ta välja.

Õues läks purjutanu aga tänava äärde pargitud Range Rover maasturi juurde ja hakkas tuikudes mantlitaskust autovõtit otsima. Turvatöötajad palusid mehel mitte purjuspäi sõitma minna ja soovitasid tal takso tellida. Alkoholijoobes mees aga seda nõuannet kuulda ei võtnud, istus autorooli ja käivitas mootori.

Turvatöötajad andsin juhtunust kohe politseile teada ja sõitsid maasturile järele. Pool kilomeetrit eemal, Pärnu maanteel saabus politseipatrull ja pidas auto kinni.

Range Roverit roolinud keskealine mees keeldus alkomeetrisse puhumast ning politseinikud viisid ta joobekontrolliks veretesti tegema. Mehel tuvastati alkoholijoove ja tema suhtes algatati kriminaalmenetlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles