Järelvaadatav: Serviti purustas karikafinaalis Viljandi (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti karikavõistluste finaal kujunes ühepoolseks - Põlva Serviti saavutas Viljandi HC vastu kiiresti turvalise edu ning kruiisis 34:23 (17:8) võiduni.

Viljandi peatreener Marko Koks kasutas juba esimese veerandtunni jooksul kahte time-out'i, aga Serviti rongi peatamine ei õnnestunud mitte kuidagi. Serviti üliagressiivse kaitse murdmine käis Viljandile, kes pidi läbi ajama eilses poolfinaalis hüppeliigest vigastanud kogenu Kriso Järveta, üle jõu ning sisuliselt oli Eesti karikavõitja selge juba 20. minutiks.

Serviti peatreener Kalmer Mustingu käsutuses olev pikk pink võimaldas Servitil tempot pidevalt üleval hoida ning skoori tegid võitjate kasuks koguni 12 mängijat.

Serviti edukaim oli seitse väravat visanud Henri Sillaste, Anatoli Tšezlov tabas kuus, Henrik Varul ja Roman Aizatullov neli korda. Viljandi kasuks viskas Robert Lõpp seitse väravat.

Enne mängu:

Kehra spordihoones toimuvasse finaali jõudsid nii Serviti kui ka Viljandi kindla võiduga. Esimeses poolfinaalis jätkas Põlva Serviti samast, kus neljapäeval meistriliiga mängus jäädi ehk mängis kindlalt üle HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi ja jõudis finaali. Karikakaitsja võidunumbrid Kehra spordihoones olid 24:16 (16:7). Serviti tosina skoorija seast oli parim Henri Sillaste kuue väravaga, Hendrik Varul lisas kolm tabamust.

Teises poolfinaalis olid mulgid võimsa teise poolaja toel selgelt üle HC Viimsi/Tööriistamarketist 38:22, kuigi avapoolaega võideti «kõigest» 14:10. Robert Lõpp viskas võitjate kasuks 13 väravat, Andrei Hapal lisas seitse, Madis Parik ja Sergei Rodjukov neli ning Mikk Varik kolm tabamust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles