Video: väravavahi 95. minuti tabamus lõpetas kõigi aegade õnnetuima seeria

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benevento väravavaht Alberto Brignoli tähistab 95. minutil löödud 2:2 viigiväravat.
Benevento väravavaht Alberto Brignoli tähistab 95. minutil löödud 2:2 viigiväravat. Foto: Mario Taddeo/AP/Scanpix

Euroopa viies tugevamas jalgpalliliigas (Hispaania, Inglismaa, Saksamaa, Itaalia, Prantsusmaa) polnud ükski klubi mitte kunagi alustanud hooaega nii kehvalt, kui Serie A debütant Benevento.

Lõuna-Itaalia väikelinna esindusmeeskond alustas hooaega nimelt 14 järjestikuse kaotusega, millest koguni üheksa olid ainult üheväravalised. Täna paistis, et tuleb 15. kaotus ja 10. üheväravaline, sest mängus AC Milaniga oli Benevento 95. minuti alguses 1:2 kaotusseisus.

Aga siis teeniti karistuslöök, mille jaoks tõttas vastaste trahvikasti ka väravavaht Alberto Brignoli, kes saigi löögile, viigistas mänguseisu ja lõpetas seeläbi Benevento õnnetu seeria.

AC Milani värske peatreener Gennaro Gattuse ei suutnud debüütmängus meeskonna vormikõverat tõusule suunata - 15 vooruga 21 punkti kogunud Milan on Serie A-s võitnud viimasest kümnest mängust ainult kaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles