Henry: Guardiola läheb närvi, kui mänge võidetakse tema joonist järgimata (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola juhendamas oma meeskonda kohtumises Napoliga. Väidetavalt pole Manchester City ametnikud veel teada saanud, kas peatreener ikka võib matšil vööd kanda.
Pep Guardiola juhendamas oma meeskonda kohtumises Napoliga. Väidetavalt pole Manchester City ametnikud veel teada saanud, kas peatreener ikka võib matšil vööd kanda. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images

Endine tippjalgpallur Thierry Henry väidab, et Manchester City peatreenerit Pep Guardiolat häirib see, kui meeskond võidab mänge tema mängujoonist mitte järgides.

Viimastes mängudes on City näidanud ülimat kannatlikust, olles võiduväravad kirja saanud alles mängu lõppfaasis. Sealjuures on mõlemad võiduväravad Huddersfieldi ja Southamptoni vastu tulnud igati loogiliselt. Mängijad on rahulikult otsinud söötu ning ei ole uisapäisa pikki palle vastaste karistusalasse löönud.

Henry, kes mängis Guardiola all aastatel 2008 – 2010, ütles, et muud moodi polegi selles võistkonnas võimalik mängida. «Ta ei luba mängu lõpus mängustiili muuta. Kui aus olla, siis see häiriks teda väga, kui mehed ei hakkaksid lõpus teisiti mängima,» ütles Henry.

«Nägite neid Huddersfieldi vastu, nad söötsid palli. Mingil hetkel mõtlesite võib-olla, et tooge see pall nüüd karistusalasse. Aga nemad ikka söötsid palli mööda maad. Lõpus oli neil küll veidi õnne, kuid nad said võidu kätte mängides oma jalgpalli. Sama juhtus mängus Southamptoniga,» jätkas Henry.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles