Andrus Vaarik Marta Laanele: ma nägin väikest imet ja mul läksid silmad märjaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Marta Laan valis «Su nägu kõlab tuttavalt» finaalis esitamiseks Portugali eurolaulik Salvador Sobrali võidulaulu «Amar Pelos Dois».

«Mulle on tähtis see, et ma saaksin selle artisti, kelle vastu mul on suur austus, vääriliselt tehtud ja ilusti esitatud,» ütles Marta enne etteastet. «See lugu on imeilus ja ma ei mäleta, millal viimati oleks eurolugu niimoodi võitnud mu südame.»

«Ma olen Eurovisiooni aastaid kommenteerinud ja lõpuks ometi kuulsin ka ühe eurolaulu ära!» rõõmustas Mart Juur.

«Ma nägin väikest imet, mul läksid silmad märjaks. Kuna produtsendid ütlesid, et meil on ajahäda, ei tohi ma rohkem rääkida,» teatas Andrus Vaarik.

«Mulle meeldib kogu selle asja juures see, et seesama keha esitas meile Florence Jenkinsit ja nüüd seda. Ma usun, et sa üllatad täna Valterit sellega, et sa edestad teda,» sõnas Olav Osolin.

«See oli tõepoolest imeilus lugu ja sa olid väga usutav. Sa oled üks äge inimene!» kiitis Tanja Mihhailova-Saar ja lisas, et ta ootab põnevusega, mil Martaga lava jagada saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles