Allikas: prints Harry ja Meghan Markle’i pulmatordi põhikomponent on banaan

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle ja prints Harry.
Meghan Markle ja prints Harry. Foto: SIPA/Scanpix

Kolmteist kuud tagasi ilmus Meghan Markle’i Instagrami kontole pilt, millel on näha kahte banaani teineteise embuses, nüüdseks on teada, et just siis algas selle naise tõsisem suhe Briti prints Harryga.

Pildi juures oli sõnum, et maga hästi ja kaks musi ning see viitas, et sel hetkel oli Markle oma kodus USAs ja prints Harry Ühendkuningriigis, edastab The Telegraph.

Meghan Markle ja prints Harry.
Meghan Markle ja prints Harry. Foto: SIPA/SCANPIX

Briti kuningakojale lähedase allika teatel plaanivad möödunud nädalal kihlunud pulmatorti, mille põhikomponendiks on banaan.

«Tegemist on esimese kuningliku pulmatordiga, milles kasutatakse ohtralt banaane,» teatas allikas.

Banaanid
Banaanid Foto: Pexels / CC0 Licence

Teada on ka see, et banaan on prints Harry lemmikpuuvili ning talle meeldivad magustoidud, milles on banaane.

Briti kuningakoja endine peakokk Darren McGrady on varem teatanud, et ta valmistas prints Harryle, kui ta laps oli, sageli karamelli-banaani kooki, kuid printsile maitses väga ka banaanijäätis.

Briti pulmatraditsiooni kohaselt peab pulmatordi ülemine osa olema puuviljakook, mis säilib kaua, kuna seda pakutakse siis, kui paari esimene laps ristitakse.

Pulmatort
Pulmatort Foto: Pexels / CC0 Licence

Prints Harry vend prints William ja tema naine, Cambridge’i hertsoginna Catherine lasid enda pulmapeoks teha kaks pulmatorti, millest üks oli traditsiooniline kaheksakihiline  ja teine tavaline šokolaadiga.

Prints William, ta naine, hertsoginna Catherine ning nende lapsed, prints George ja printsess Charlotte
Prints William, ta naine, hertsoginna Catherine ning nende lapsed, prints George ja printsess Charlotte Foto: Dominic Lipinski/PA Wire/PA Images/Scanpix

Briti üks tuntumaid pulmatortide valmistajaid Rosalind Miller sõnas, et paljud paarid on loobunud traditsioonilisest suurest tordist, vaid eelistavad nüüdsiaegseid, ameerikaliku hõnguga lihtsamaid biskviittorte.

«Traditsiooniline pulmatort on rikkalik puuviljatort, midagi jõulutordi sarnast, kus kõik kihid on immutatud alkoholiga. Meghan on ameeriklanna ja USAs eelistatakse biskviittorte. Võib arvata, et ka prints Harry ja ta kihlatu eelistavad nüüdisaegset trendi,» sõnas Miller.

Miller jätkas, et inimesed tahavad katsetada erinevate maitsetega, seega tehakse tänapäeval pulmatorte nii banaani, sidruni, vanilli kui lavendliga.

Prints Harry ja Meghan Markle ei ole oma järgmisel kevadel toimuva pulma kohta just palju avalikustanud, kuid oletatakse, et ettevalmistused käivad.

Briti kuningakoja teatel leiab laulatus aset 2018. aasta mais Windsori lossi St. George’i kabelis.

Windsori lossi St George'i kabel
Windsori lossi St George'i kabel Foto: Alastair Grant/AP/Scanpix

St. George’i kabelis laulatati viimati kuninglikku perre kuuluv Peter Phillips, kes on kuninganna Elizabeth II tütre, printsess Margarethi poeg. Phillipsi ja ta kihlatu Autumn Kelly pulm leidis aset 2008. aastal.

Elizabeth II poeg, prints Edward abiellus 1999. aasta juunis selles kabelis oma kihlatu Sophiega, kes hakkas kandma Wessexi hertsoginna tiitlit.

Briti kuningakoda ei ole kinnitanud meediaspekulatsioone, milline on prints Harry ja ta kihlatu pulmatort.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: Chris Jackson/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles