Kuus asja, mida teha, kui kohtad esimest korda oma partneri vanemaid

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Partneri vanematele tutvustamine on teadupärast suur samm ja näitab, et sinu peigmehel on sinuga tõsisemad plaanid. Samas võib see olla närvesööv ja ärev moment, sest sa ei tea kunagi, kuidas nad sinusse suhtuvad. 

Kuidas aga käituda, kui tahad oma partneri vanematele head muljet jätta?

  1. Ära ignoreeri oma partneri nõuandeid. Küsi oma peigmehelt, millised tema vanemad on ja kas on teemasid, mida peaks vältima, nagu näiteks poliitika või majandus, kirjutab Hello Giggles. Võta kuulda tema nõuandeid, sest tema teab oma vanemaid kõige paremini.
  2. Katsuge ennast tagasi hoida. Proovige vanemate nähes mitte kogu aeg üksteise kaelas rippuda ja pidevalt suudelda. Seda saate teha hiljem kodus.
  3. Katsu oma ärevust taltsutada. Katsu lõdvestuda ja mitte liiga pabistada. Ole sina ise ja ära proovi mängida kedagi teist.
  4. Ära võta midagi isiklikult. Võib olla, et su peika vanemad on samuti natuke närvis ja ütlevad või küsivad midagi kummalist. Ära aga tee sellest välja ja pea meeles, et olukord on pingeline kõigi jaoks.
  5. Ära pinguta millegagi üle. Ära igaks juhuks liialda veini või söögiga. Närvid ja liigne alkohol ei mõju koos hästi.
  6. Ära võta osa tülist või vaidlusest. Kui su peika vanemad hakkavad vaidlema, siis hoia sellest eemale. Kui nad näiteks räägivad kedagi ka taga, siis jää diplomaatiliseks ja distantseeru vestlusest.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles