Ahtisaari, Soros ja Giddens tulevad Eestisse

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Ahtisaari
Martti Ahtisaari Foto: AFP / Scanpix

Novembri algul tulevad Eestisse esinema kolm suurkuju - värskelt Nobeli rahupreemia võitnud Martti Ahtisaari, filantroop George Soros ning endine Suurbritannia peaministri nõunik, nn «kolmanda tee» poliitika looja Anthony Giddens.


Ahtisaari ja Soros esinevad 6. novembril XIII Avatud Ühiskonna Foorumil, mille kandvaks teemaks on Euroopa Liidu ja Venemaa suhted. Giddens astub päev hiljem üles Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ja Tallinna Ülikooli poolt korraldataval loengul «Milline on sotsiaaldemokraatia tulevik», vahendasid

ERR Uudised

uudistesaadet «Aktuaalne kaamera».

Hiljuti Nobeli rahupreemia pälvinud Soome ekspresident Martti Ahtisaari on täna Euroopa Välissuhete Nõukogu aseesimees, George Soros aga sama nõukogu liige ning ka Avatud Ühiskonna Instituudi nõukogu esimees.

Anthony Giddens on tuntud kui Briti leiboristide uue tõusu - Tony Blairi tulekuga saabunud «kolmanda tee» ideoloogia alusepanijaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles