Laevakaitsjad võivad täna saada templi viisale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanglast vabanenud laevakaitsjad ootavad kodusõitu. Pildil Raigo Kustmann, Andrei Gortšagov, Roman Obeltšuk.
Vanglast vabanenud laevakaitsjad ootavad kodusõitu. Pildil Raigo Kustmann, Andrei Gortšagov, Roman Obeltšuk. Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Indias kojupöördumise luba ootavate laevakaitsjate teel olnud viimane bürokraatlik takistus sai eile kõrvaldatud, kui laevakaitsjate elukohaks olev hotell väljastas tunnistuse, et mehed elavad tõepoolest seal.

Chennai hotell pidi eile andma kinnituse, et mehed elavad seal, aga majutusasutus venitas sellega. Laevakaitsjad said kohaliku aja järgi alles kella 16 ja 17 vahel asuda oma pabereid täitma.

Eile hommikul saabus Indias viibivale 14 eestlasele teinegi hea uudis: India Tamil Nadu osariigi peaprokurör kinnitas Eesti välisministeeriumi asekantslerile Annely Kolgile, et tema ei tee laevakaitsjatele riigist lahkumisel takistusi. «Hommik algas üpris positiivselt. Saime teada, et Tamil Nadu valitsus on andnud meeste riigist lahkumiseks positiivse hinnangu,» ütles Kolk Postimehele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles