Postimehe ristsõna: 9. detsember 2017

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalal toimub Postimehe veebiristsõnadele auhinnamäng. Lahenda kõik ristsõnad esmaspäevast pühapäevani ja seejärel saada lahendus meiliga aadressil ragistaja@ragistaja.ee.

Kui tavapäraselt saab lahendaja pärast ristsõna täitmist õige lahenduse korral teate "Tublilt täidetud!", siis auhinnamängu nädalal ilmub vastava teatena mingi tähtede ühend, mis on silp suuremast sõnast. Kokku ilmub seitse erinevat silpi, nt esmaspäeval RAT, teisipäeval TU, kolmapäeval LA, neljapäeval SI, reedel LU, laupäeval DEK ja pühapäeval OON. Lahendaja ülesanne on neist silpidest moodustada sõna, mis ongi auhinnamängu vastuseks. Toodud näites oleks vastussõnaks TULUDEKLARATSIOON.

Lahendusi on võimalik saata kuni esmaspäevani, 11. detsembrini kell 11.00. Samal päeval toimub auhinnavõitja loosimine ning võitja nimi avaldatakse pärast loosimist vastavas veebiartiklis. Võitjat teavitatakse meili teel. Auhinnaks on ristsõnaajakiri "Parim" ning ristsõnaajaleht "Paremale ja Alla", mille autoriteks on Postimehe ristsõnakoostajad.

Head lahendamist ja loosiõnne!

Copy
Tagasi üles