Tulekahjus hukkus vanem naine

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küünal
Küünal Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Külmkapi tehnilisest rikkest tekkinud tulekahju tõttu hukkus Põhja-Tallinnas täna öösel vanem naine. 

Täna öösel kell 2.37 teatati, et Põhja-Tallinnas Tööstuse tänaval on kortermaja koridoris suitsuving. Päästjad tegid sündmuskohal kindlaks, et suits tuli ühest teise korruse korterist ja sisenesid korterisse. Põlengukoldeks osutus külmkapp ning selle ümbrus.

Elamisest toodi välja 77-aastane naine, kes oli põlengu ajal oma voodis maganud ja suitsuvingu sisse hinganud. Kahjuks meedikutel tema elu päästa ei õnnestunud ning proua suri haiglas.

Päästjad kustutasid põlengu kell 3.07. Traagiline tuleõnnetus sai esialgsetel andmetel alguse külmkapi tehnilisest rikkest. Korteris puudus suitsuandur.

Põhja päästekeskuse ennetusbüroo nõunik Mait Lillemaa ütles, et tegelikult võib tulekahju halva õnne korral alguse saada sisuliselt kõigist elektroonikaseadmetest. «Igasuguse põlengu puhul on kõige olulisem selle kiire avastamine, siinkohal on jätkuvalt parimaks abimeheks nõuetekohaselt kinnitatud ning töötava patareiga varustatud suitsuandur.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles