Alaealine jõhkard sõitis ohvri peast mopeediga üle (2)

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellest Tõstamaa kandi talu õuel seisnud mopeedist sai peksu käigus ühele noormehele relv, millega juba niigi oimetule ohvrile veel rängemaid vigastusi tekitada.
Sellest Tõstamaa kandi talu õuel seisnud mopeedist sai peksu käigus ühele noormehele relv, millega juba niigi oimetule ohvrile veel rängemaid vigastusi tekitada. Foto: Kohtutoimik

Mullu 5. juuni pärastlõunal ilmusid Maie* ukse taha kaks meest, kelle vahel rippus verise ja oimetuna naise poeg. Poeg Joonas ei olnud enam tema ise: kõneles vaid segaselt, nägu oli paistetusest moondunud, pea ja juuksed verised ning kogu keha ja nägu marraskil. Noormees ei mäletanud tol momendil enam isegi, mis õudusi temaga eelnenud ööl tehti.

Kui noormees jaanipäeva eel raviasutusest välja tuli, näis emale, et poeg ei saa enam kunagi selliseks nagu ta oli enne olnud: Joonas pidi rääkides kaua sõnu meenutama ja kogu vasak külg oli halvatud. Ajaga hakkas tervis küll veidi taastuma, kuid igaks juhuks ei tohi kannatanut enam järelevalveta jätta ja rohtu peab ta võtma elu lõpuni.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles