Vägistamise pärast vahistatud mehe hingel võib olla veel üks ränk kuritegu (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rünnak. Foto on illustratiivne.
Rünnak. Foto on illustratiivne. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Politsei pidas novembri keskpaigas kinni vägistamises kahtlustatava mehe, kelle puhul kardeti, et ohvrite ring võib olla laiem. Uue info kohaselt võis ta lisaks seksuaalkuriteole toime panna ka ränga vägivallakuriteo.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo uurijad pidasid 15. novembril Tallinnas kinni mehe, keda esialgu kahtlustati vägistamises ja ühes vägistamise katses. Nimelt ründas 30. eluaastates tugevama kehaehitusega mees 12. novembril Tallinnas Koplis ja Pelgulinnas kahte naist, et neid vägistada. Ühel juhul jäi kuriteoepisood katse staadiumisse. Mees on kohtu loal vahistatud.

Novembri lõpus pöördus politsei avalikkuse poole, kuna oli tekkinud kahtlus, et mehe ohvrite ring võib olla laiem. 

«Pärast pöördumist avalikkuse poole laekus politseile teavet, mille seost kahtlustatavaga kontrollitakse. Lisaks seksuaalkuriteo kahtlustusele on mehele esitatud kahtlustus ka raskes vägivallakuriteos,» rääkis Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kristina Kostina BNSile.

«Kuna praegu on käimas aktiivsed menetlustoimingud ning detailide avalikustamine võib tõendite kogumist takistada, siis esitatud kahtlustuse üksikasju hetkel avalikustada ei saa,» lisas Kostina.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles