Viis põhjust, miks valida Sony Xperia XZ1 Compact oma järgmiseks telefoniks (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Brightstar

Uue telefoni valimine võib olla keeruline. Mudeleid on palju, omadustelt on need justkui sarnased, samuti välimuselt. Ometi on Sony telefonidel truud austajad, kes ei soovi kunagi neist loobuda. Miks see nii on?

Esimene, mis silma jääb, on disain – see on lummanud miljoneid inimesi üle maailma ja leidnud truud järgijad. Terved koolkonnad austavad Sony disainikäekirja, mis ajal, mil suur osa nutitelefonidest näevad välja pea identsed, eristub oma lihtsuses ja puhtuses. Ühest alumiiniumplokist lõigatud korpus, selge jooned ja katkematu skandinaavialik disain.  Räägitakse, et kui oled Sony telefoni omanud, siis pärast seda tunduvad teised mingil seletamatul põhjusel... igavamad.

Telefon asendab täna paljusid seadmeid ja üks enimkasutatud funktsioone on kaamera. Inimesed armastavad luua fotosid ja videoid, olgu see siis reisidelt, sõpradega koosviibimistest või oma igapäeva wow-hetkedest. Sony Xperia XZ1 ja XZ1 Compact ületavad telefonitootja enda kõrgele seatud lati. Maailm, mis su ümber pöörase kiirusega käib, peatub. Hetked, mis olid paar silmapilku tagasi, on alles. Kirkalt ja teravalt. Tänu Motion Eye tehnoloogiale pildistavad Sony Xperia XZ1 seeria telefonid enne, kui jõuad päästikule vajutada. Ükski naeratus ei jää tabamata. Mitte et sa aeglane oleks, aga Sony on kiirem. Ja see on hea.

Foto: Brightstar

Kaamerast veel – oled sa näinud, kuidas aegluubis puruneb õhupall? Või maanduvad seinal värvipritsmed? Või kuidas ikkagi näeb välja fakie 540 flip? Discoveryst oled näinud küll, aga kas sa oled selliseid videoid ise teinud? Sony uute telefonide kaamera saad seda proovida – kaamera aeglustab ümbritseva 40 korda ning salvestab teravaid ja detailirohkeid aegluubis videoid kuni 960 kaadrit sekundis. Mäletad, kui telefonitootjad hooplesid 240 kaadrit sekundis aegluubis videoga? Maailm me ümber on eriti lummav, kui vaadata seda aeglaselt. Nii märkad enam kui kunagi varem. Vaata Xperia XZ1-ga üles võetud videoid Sony telefonide  veebilehelt.

Foto: Brightstar

Aga nüüd midagi täiesti ulmelist. Kuidas kõlab kolmemõõtmeliste objektide skaneerimine ja välja printimine? Pööraselt, eks? Aga see on täiesti reaalne, sest mõlemad Sony Xperia XZ1 mudelid lubavad sul salvestada oma lemmiklooma, ülimalt armsa mänguasja või kasvõi kogu legomeeste kollektsiooni ja selle 3D printeriga Sony partnerite juures välja printida.Nii võid oma lemmiktegelased kõik kenasti töölauale üles rivistada. Sinu looming, sinu stiil, sinu emotsioonid.

Aga ainult pildist ju ei piisa. Telefon peab andma võimaluse nautida ka muusikat. Sony uute mudelite Hi-Res audioga saad kuulata muusikat nii, nagu artist on selle salvestanud. Ehk kvaliteedis kompromisse ei tehta. Hoolitse, et sul oleks tasemel klapid, mis viivad sind Sony helimaailma.

Foto: Brightstar

Loe Sony Xperia XZ1 telefonide kohta lähemalt www.sonytelefonid.ee

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles