Pevkur Kallasele: intriigitsemine on kohatu (4)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna esimees Hanno Pevkur.
Reformierakonna esimees Hanno Pevkur. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Reformierakonna esimees Hanno Pevkur ütles, et partei tegi kohalikel valimistel hea tulemuse ja erakonna reiting on viimaste aastate kõrgeim, mis tähendab, et intriigitsemisel pole põhjust, kirjutab Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) uudisteportaal.

Reformierakonna auesimees Siim Kallas ütles ERR-ile antud intervjuus, et partei ei saa valimistele minna vastu sisemiselt lõhenenuna, mistõttu tuleks teha erakonnas järgmise aasta suvel uued juhivalimised.

«Mina küll valimisi ei karda, toimugu need kas või kuu aja pärast,» kommenteeris Pevkur ERR-i raadiouudistele. 

«Meil on täna juhatusel kehtiv mandaat ja see on päris tugev, ka mulle erakonna liikmete poolt antud mandaat on tugev ja selline väikese inimeste grupi poolt teadlikult ja kogu aeg mingisuguse intriigi punumine ei ole kindlasti see, mida erakonna liikmed üle Eesti tunnevad,» lisas ta.

Reformierakonnas peaksid uued korralised valimised olema 2019. aasta jaanuaris, mil jääb riigikogu valimisteni lühike aeg. 

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles