Miks paar järgnevat kuud ei ole prints Harry kihlatut Meghan Markle’it avalikkuses näha?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: POOL/REUTERS/Scanpix

Briti kuningakoda teatas 27.  novembril, et prints Harry kihlus ameeriklannast näitlejanna Meghan Markle’iga ning nende pulm toimub järgmise aasta mais Windsori lossis.

The Mirrori teatel ei ole Markle’it paar järgnevat kuud avalikkuses näha, sest ta jätab oma endise eluga hüvasti, külastades USAs elavaid pereliikmeid ja sõpru ning õpib ka kuningliku pere etiketti.

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Briti kuninglik pere tähistab traditsiooniliselt jõule Šotimaal Sandringhami lossis ja oletatavalt on sel aastal sinna oodatud ka prints Harry kihlatu.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: Andy Stenning/AP/Scanpix

«Meghan tegeleb oma senise elu lahtist otsade kokkutõmbamisega ja teeb ettevalmistusi uueks eluetapiks. Pärast abiellumist saab temast kuningliku pere liige ja tal tuleb selleks valmis olla,» sõnas prints Harry ja Meghan Markle’i lähikonda kuuluv isik.

Kinnitamata andmetel määras prints Harry vanaema, kuninganna Elizabeth II Markle’ile õpetajad, kes ta maikuuks viivad kurssi kõige vajalikuga, mida ameeriklannal vaja teada on.

Tegemist on kogenud õukonnaliikmetega, kelle seas on ka ajaloolane ja genealoog, sest Markle peab õppima tundma kuningliku suguvõsa ajalugu ja tiitleid.

Etiketiõpetajalt saab ta teada, kelle ees tema peab kummardama ja kes kummardavad tema ees. Tseremooniameister õpetab, millised on kuninglikud sündmused ja tseremooniad ning kuidas neil tuleb käituda. Ameeriklanna saab juhtnööre ka oma laulatuse kohta.  

Veel ei ole teada, millist tiitlit Harry ja Meghan pärast abiellumist kandva hakkavad, kuid oletatakse, et neist saavad Sussexi hertsog ja hertsoginna.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: FRANK AUGSTEIN/AP/Scanpix

Prints Harry ja Meghan Markle elavad praegu Kensingtoni palee kõrvalhoones, Nottingham Cottages, kuid pärast abiellumist peaksid kolima majja, kus on rohkem ruumi. 

Kensingtoni palees elab prints Harry vanem vend prints William oma perega. 

Kensingtoni palee
Kensingtoni palee Foto: Andrew Parsons/PA Wire/PA Images/Scanpix
Prints William, ta naine Catherine ning nende lapsed, prints George ja printsess Charlotte
Prints William, ta naine Catherine ning nende lapsed, prints George ja printsess Charlotte Foto: Jane Barlow/PA Wire/PA Images/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles