Mila Kunis, pidulik lambaveristamine ja päästvad mangustid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Kuusmaa Youngstown Pride'i vormis.
Aivar Kuusmaa Youngstown Pride'i vormis. Foto: Postimehe arhiiv

Miks peab terve jalgpallimeeskond vaatama, kuidas imaam nende kodustaadionil lambale pussi kõrri lööb, et veri fontäänina pursata saaks? Eks ikka selleks, et võistkond algaval hooajal rohkem väravaid lööks! Loogiline ju!

Aga mida öeldakse troopilisele saarele korvpalli mängima saabunud madusid kartvale põhjamaalasele, et teda rahustada? Muidugi, et mangustid sõid mõned aastad tagasi kõik maod ära. Ning see, et sinust korruse võrra kõrgemal elavad seksisümbolid Mila Kunis ja Ashton Kutcher, on New Yorgis tavaline lugu.

Need pole väljamõeldud lood, vaid juhtumised eksootilistes paikades profileiba maitsnud Eesti pallivõlurite päriselust. Jalg-, korv-, võrk ja käsipallurid katavad kamba peale maailma kenasti ära. Eesti pallivõlurid on profileiba maitsnud igal mandril peale Antarktika ning parafraseerides Hemingway’d, võib öelda, et igast sadamast leiab Eesti pallivõluri.

Korvpallur Rain Raadik, Guadeloupe

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles