Benteke ülbus läks kalliks maksma

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Benteke eksis penaltil.
Christian Benteke eksis penaltil. Foto: Scott Heavey/PA Images/Scanpix

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel tegid 2:2 viigi Crystal Palace ja Bournemouth. Sealjuures pidanuks Palace liigatabeli viimaselt kohalt kerkima kaks positsiooni kõrgemale, kuid peatreeneri juhiste vastu eksinud Christian Benteke eksis 93. minutil penaltil.

Sealjuures oli suurüllatus, et Benteke läks mängu otsustavas faasis penaltit lööma, sest 41. minutil ja 0:1 kaotusseisus realiseeris Luka Milivojevic enda võimaluse 11 meetrilt lihtsalt oivaliselt. Ometi vaatas serblane käed-puusal pealt, kuidas Benteke lööma läks.

Plönn keskele. Asmir Begovic tõrjus. Viik.

Peale mängu sattus Palace’i peatreener Roy Hodgson sõnelusse ühe pealtvaatajaga. «Tegu ei olnud vastasseisuga, tüüp päris lihtsalt mult küsimuse. Ta küsis, miks Bentekele öeldi, et ta penalti lööks. Ma vastasin, et talle ei öeldudki. Ta sai lihtsalt palli enda kätte. Tegu oli ühepoolse otsusega – keegi meie meeskonnast ei suutnud talt palli käest võtta. Meie pingilt ei eelda, et mängijad juhiseid muudavad. Üritasime oma juhiseid kisada, aga ilmselgelt ei jõudnud need penaltipunktini.»

Benteke on nüüd eksinud Crystal Palace’i eest viimasel kahel penaltil ja kolmel viimasest viiest.

Palace'il on tänavu saanud kirja kaks võitu ja viis viiki, millega hoitakse liigas viimast kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles