Valga ainus ööklubi on 99 000 euroga müügis

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Jack
Ööklubi Jack Foto: Arvo Meeks / LEPM

Valga ainus ööklubi Jack on müügis. Omaniku sõnul pole tal aega majaga tegelda.

Varem Exotica ja hiljuti aasta aega Feel Goodi nimesilti kandnud majas Valga turu ääres tegutseb tänavu juulist klubi Jack. Nüüd otsib sealne kinnistu aga uut omanikku. 99 000 euro eest saab 1093ruutmeetrise krundi koos 198,2ruutmeetrise kivimajaga, millel on puitfassaad. Hinna sees on sisustus, baaritehnika, valgus- ja helitehnika. Maja on võimalik osta ka ilma heli-, valgus- ja baaritehnikata, sel juhul on hind 89 000 eurot.

Maja omanik Märt Rebane, kes on ühtlasi klubi haldava Matafan OÜ juhatuses, jäi oma vastustes kidakeelseks. «Kuna ise tegelen muude asjadega, ei ole aega sellega tegelda. See on esmane põhjus,» lausus ta müümise kohta.

Teisi põhjuseid ei osanud klubiga 18 aastat seotud mees välja tuua. Rebase sõnul tähendab müük talle ööklubi valdkonnas tegutsemise lõpetamist.

Ta ei kinnitanud, kas müügi põhjus on kesine äritegevus. Mehe sõnul tõi otsus panustada vanemale klientuurile küll mingil määral kliente juurde, aga neid käis hooti.

«See on täpselt nii, et kui on suuremad üritused, on rahvast piisavalt ja väiksematel üritustel on vähem. Kui on sünnipäevad, siis jälle on. Täpseid numbreid ei ole ma viimasel ajal vaadanud. Läks keskpäraselt, ütleme nii.»

Mõni ostuhuviline Rebase sõnul on, kuid lähemalt ei nõustunud ta seda praegu kommenteerima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles