Viljandlased osutusid eriti viisakateks võõrustajateks

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval said Viljandi spordihoones teoks esimese eestlasest olümpiamedali võitja Martin Kleini mälestusvõistlused. Järjekorranumbrit 55 kandval vabamaadlusturniiril oli Eesti sportlaste kõrval osalejaid Leedust ja Lätist, kokku 92 maadlejat.

Viljandlased olid seekord eriti külalislahked ega suutnud koju jätta ühtegi võitjakarikat. Ühtekokku saadi kaks teise ja viis kolmanda koha karikat. Kui täiskasvanute konkurentsis domineerisid Leedu maadlejad, siis noorte konkurentsis riisusid koore Läti esindajad.

Janar Lips kehakaalus alla 35 kg alustas mälestusvõistlust 4:1 punktivõiduga Daugavpilsi maadleja Arturs Visockise üle. Teises alagrupi kohtumises pidi Janar Lipsu kindlat 10:0 paremust tunnistama Gulbene maadleja Adrians Komiškovs. Alagrupi võitjana jõudis viljandlane esikohakohtumisele, kus tema vastaseks oli teise alagrupi võitja lätlane Deniss Vasiljevs. Lätlane alustas võitjat selgitavat vastasseisu tugeva tempoga, andmata meie noormehele armu, ning vormistas kindla võidu ja esikoha. Viljandlasele jäi teise koha karikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles