Dortmund lõpetas uue peatreeneri debüütmängus nukra seeria (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmundi Borussia peatreener Peter Stöger.
Dortmundi Borussia peatreener Peter Stöger. Foto: THILO SCHMUELGEN/REUTERS

Kõikide sarjade peale kokku viimases 13 kohtumises vaid ühe võidu teeninud Dortmundi Borussia lõpetas uue peatreeneri Peter Stögeri debüütmängus nukra seeria, kui alistas Saksamaa kõrgliigas Mainzi 2:0. 

Võõral väljakul mänginud Dortmundi esimene tabamus sündis 55. minutil, kui mänguvahendi lõi võrku Sokratis Papastathopoulos. Lõppskoori vormistas 89. minutil Shinji Kagawa.

16 mänguga 25 punkti kogunud Dortmund kerkis liigatabelis neljandaks, kuid vähemalt kolm konkurenti võivad neist kolmapäeval edu korral mööduda.

Tabeliseis.
Tabeliseis. Foto: Soccerstand

Võidupunktid teenisid ka Frankfurti Eintracht ja Freiburg, kes alistasid vastavalt 2:1 Hamburgi ja 1:0 Mönchengladbachi Borussia. Wolfsburg ja Leipzig leppisid 1:1 viiki.

Liverpooli hingekirja kuuluv belglane Divock Origi, kes mängib käimasoleval hooajal laenulepingu alusel Wolfsburgis, eksis lubamatult kümmekond minutit enne mängu lõppu – ründaja lõi palli tühjast väravast mööda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles