Seitse 2018. aasta põnevat pulmatrendi

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Pulmatrendid muutuvad igal aastal ja seda vastavalt sellele, mis parasjagu pulma- ja moetööstuses esile tõusnud on. Vaata, mis on popp tuleval aastal!

  1. Kohalikest ja hooajalistest lilledest valmistatud boheemlaslikud pulmakimbud. Näiteks kui pulmad on kevadel või suvel, siis on moes kasutada kohalikke parasjagu õitsevaid lilli, mitte välismaalt imporditud roose või kallasid, vahendab The List. Kimp võiks olla ka natuke «lohakas» ja metsik.
  2. Mitteformaalsed pulmakutsed. Ehk isetehtud ja originaalse sisuga kutsed on väga popid, samuti omanäoline materjalivalik või näiteks üldse see, et iga kutse on erinev.
  3. Pulmakutsed koos informatsiooni ja marsruudiga. Tihti on probleemiks see, et inimesed pole pulmapigas enne käinud ning siis on tore anda neile natuke eelinfot, mis paigaga on tegu, mis seal muidu teha saab ja kuidas sinna kõige mugavamalt minna.
  4. Pulmakoogid, mis on täis värve ja mustreid. Traditsioonilised valged pulmatordid on eilne päev. Uus trend on erinevad värvid, mustrid, omanäolised kaunistused jne.
  5. Keebid. Pulmakleidil peal olev keep on uus kuum sõna. See võib olla õhukesest siidisest materjalist, kui tegu on palava aastaajaga või veidi paksem, kui pulm toimub talvel.
  6. Ühte õlga paljastavad pulmakleidid. Moes on klassikalise lõikega kleidid, millel on üks õlg paljastatud. See on kombinatsioon elegantsist ja sensuaalsusest.
  7. Toiduvalik, mis peegeldab paari iseloomu ja olemust. Näiteks noorpaari lemmikroad suupistetena või midagi tavalist, kuid maitsvat nende lapsepõlvest. Oluline on, et see ütleb midagi pruutpaari eelistuste ja iseloomu kohta.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles