Kurb statistika: lennusaatjate pealtnäha glamuurse elu varjupool

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Võiks ju arvata, et pidev ümber maailma lendamine ning «Ühe miili klubi» sarjast nähtud suured peod ja seksikad vahejuhtumid teevad lennusaatjate töö üheks huvitavamaks, kuid tegelikult on asjad pisut teisiti.

MSN on välja toonud ametid, mille esindajad lahutavad kõige suurema tõenäosusega, ning lennusaatjate tööd vähegi lähemalt tunduvad inimesed ilmselt ei üllatu, et ka just see amet on seal nimekirjas esindatud. Lennusaatjate lahutuse protsent on suisa 50,5.

«Lennusaatjad on kodust sageli eemal, kohtuvad paljude potentsiaalsete afäärikandidaatidega ning tänu pöörasele lennugraafikule on raske leida partnerile aega,» selgitab Bostoni lahutusadvokaat Amy Saunders, lisades, et pole ka väga ebaharilik, et lennusaatjatel tekivad suhted omavahel. Sellest, et lennusaatjad õhus vanainimeste asjaga tegelevad, oleme samuti hiljaaegu ka kirjutanud.

Seda armsam aga on, kui õhus tööd tegevad inimesed siiski õnne leiavad, nagu juhtus hiljaaegu Nordica piloodiga, kes pardal oma kallima kätt palus. Vaata liigutavat videot siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles