Omniva paigutab jõulude ajaks kaubanduskeskustesse ajutised kirjakastid

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajutised jõulukirjakastid.
Ajutised jõulukirjakastid. Foto: Omniva

Omniva on jõulukuuks paigaldanud populaarseimatesse kaubanduskeskustesse ning Tallinna Jõuluturule ajutised jõulukirjakastid, et jõulusoovide teele panemine inimestele võimalikult lihtsaks teha.

Ajutised jõulukirjakastid on paigaldatud just inimeste poolt kõige külastavamatesse kohtadesse, kust on ühtlasi võimalik soetada lõhnavat jõulupostmarki, postkaarte ning ümbrikuid. «Eelmise aasta põhjal oli näha, et käesoleval digiajastul on inimeste huvi füüsiliste jõulukaartide saatmise vastu erakordselt suur,» selgitas Omniva positäri juht Mari Allese. «Kuna inimestel kipub jõuluperioodil niigi kiire olema, otsustasime kirjakastid tuua neisse asukohtadesse, kus kirja saab teele panna muude toimetuste kõrvalt.»

Jõulukirjakasti leiab Viru Keskuse aatriumist, Tartu ning Tallinna Kaubamajast, Stockmannist, Mustamäe Keskusest, Ülemiste Keskusest, Rocca al Mare keskuse Prisma infoleti juurest ning Kristiine Keskuse ja Narva Astri keskuse postkontoritest. Kõigist eelnimetatud asukohtadest on võimalik osta ka postkaarte ning marke. Nii saab jõulumargid osta ning jõulukaardid teele panna kõik ühest kohast muude toimetuste kõrvalt.

Lisaks populaarsetele kaubanduskeskustele on üks jõulukirjakast paigaldatud ka juba maailmakuulsaks kujunevale Tallinna Raekoja platsi jõuluturule. Jõuluturul on müügil jõulupostmargid ja jõuluturu pildiga postkaardid. «Kuna Tallinna Jõuluturg on tähelepanu pälvinud ka maailmas laiemalt, siis sobib Jõuluturu postkaart ideaalselt välismaale saatmiseks. Selleks tasub kaardile kleepida vaid kaks jõulumarki ning sealsamas jõuluturul kiri kirjakasti panna,» selgitas Allese.

Spetsiaalselt jõulukirjade tarbeks andis Omniva novembrikuus välja kaneelilõhnalised jõulumargid, mille müügist toetatakse SOS Lasteküla. Jõulumarkide komplektid on müügis kõikides postkontorites ning ligi 300 müügipunktis üle Eesti. Postmarkide vahendajaid on võimalik leida maakonniti Omniva kodulehelt. Samuti on võimalik postmarke, jõulukaarte ning ümbrikuid soetada ka Omniva e-poest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles