Putin tegi Ameerika Ühendriikidest patuoina

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selliste plakatitega püüdsid rohkem kui 1600 saalisviibinut eilsel pressikonverentsil Vladimir Putini tähelepanu.
Selliste plakatitega püüdsid rohkem kui 1600 saalisviibinut eilsel pressikonverentsil Vladimir Putini tähelepanu. Foto: Aleksei Nikolski/TASS/Scanpix

Venemaalased ei taha riigipööret, nagu juhtus Ukrainas, ega seda, et tänavatel hakkaksid segadust tekitama sellised tegelased nagu Gruusia ekspresident Mihheil Saakašvili, ütles Venemaa president Vladimir Putin eile Moskvas. Postimees teeb ülevaate olulisematest avaldustest kolm tundi ja 45 minutit väldanud traditsioonilisel aastalõpu pressikonverentsil.

-Sõjast Ukrainas

«Donbassis ei ole Vene sõdureid,» kinnitas Putin, öeldes, et Ukraina natsionalistid võivad sealse elanikkonna vastu toime panna veresauna, uue Srebrenica. Putini sõnul sai konflikt alguse relvastatud riigipöördest Ukrainas, mille juhid vastutavad probleemide eest ega pole huvitatud Minski kokkulepete täitmisest. Aplausi pälvis Putini väide, et venelased ja ukrainlased on üks rahvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles