Vaata, kuidas efektiivselt võidelda ummistunud torude vastu!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Krauss

„Ummistunud torude põhjuseid võib olla mitmeid, kuid enamasti on suurimaks probleemi allikaks naisterahvaste pikad juuksed, mis kipuvad vannides ja dušinurkades ummistusi tekitama. Samuti hakkavad muret põhjustama kraanikaussi kogunevad toidujäägid. Kui kõige selle vastu ei saa abi poesmüüdavatest toruummistusvahenditest, pöördutakse meie poole,“ räägib Krauss Baltic OÜ tootmisjuht Margus Vainu.

Miks aga poes leiduvad toruummistusvahendid kuigi hästi ei tööta? „Põhjus on lihtne: toidupoodides ei tohi müüa kangeid kemikaale. Seal müügiloleva torupuhastusvahendi toimeaine on maksimaalselt 5%, meie oma aga 96% suuruse tugevusega,“ selgitab Vainu.

Selline kontrast toimeainete tugevuse vahel tekitab muidugi küsimuse, kas Kraussi toodete kasutamine üldse on ohutu. „Loomulikult ei kahjusta need tooted ei plastikust ega metallist torustikke, kuid jälgida tuleb etteantud juhiseid nende kasutamiseks. Samuti on nad ohutud kasutajatele, kui nad peavad kinni kasutusjuhendite nõuetest,“ kinnitab Vainu.

Seega tuleks võimalusel kasutada kummikindaid, et puhastusvahendi graanulid ei kahjustaks nahka. „Tegemist on kuivgraanulitega, mis hakkavad veega kokkupuutel reageerima. Kui käsi on märg, siis tekib söövitav tunne. Sel puhul tuleb käed kiiresti hästi korralikult ära pesta,“ räägib Vainu.

Lisaks efektiivsele torupuhastus vahendile on Krauss Baltic OÜ tootevalikus ka pesumasinate ja nõudepesumasinate jaoks mõeldud puhastusaine, mis sarnaselt torupuhastusvahendile hoiab masinad puhtana eemaldades nii bioloogilise materjali, pesu-ja loputusvahendite jäägid kui ka katlakivi. Samas on oluline meeles pidada, et torupuhastusvahendit ei tohi pesumasinas kasutada ja vastupidi.

Pesumasina puhastusainel on väga oluline roll pesumasina kasutusea pikendamisel. See lagundab efektiivselt juuksed, rasva,seebi,- pesupulbri- ja loputusvahendite jäägid. Kõrvaldab ebameeldiva lõhna ja on desinfitseeriva toimega.

Foto: Krauss

Muide – ettevõtte Krauss Baltic OÜ taga seisavad inimesed, kes on olnud hädas täpselt samade toruprobleemidega nagu paljud meist. Kui ei leitud torupuhastusvahendit, mis efektiivselt ummistusi likvideeriks, otsustati see ise luua. Pärast rohkeid konsultatsioone nii keemiku kui ka inseneri taustaga inimestega loodi puhastusvahend Krauss.

Tooteid saab osta veebilehe https://www.krauss.ee/index.php/tooted kaudu!

Foto: Krauss
Copy
Tagasi üles