Video: Cracovia võttis hooaja suurima võidu, värava lõi ka Zenjov

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov Eesti koondise sinises rüüs.
Sergei Zenjov Eesti koondise sinises rüüs. Foto: Raul Mee/Raul Mee/Mollusk Media

Eesti jalgpallikoondise ründaja Sergei Zenjovi tööandja Krakowi Cracovia alistas Poola meistrivõistluste 21. vooru viimases mängus kolmandal kohal paikneva Zabrze Gorniku 4:0.

Viimases kolmes mängus võiduta jäänud Cracovia haaras juhtohjad 28. minutil, kui skoori tegi Matic Fink. Kõigest kolm minutit hiljem lõi omavärava Meik Karwot. Cracovia kaheväravalises eduseisus mindi ka veerandtunnilisele puhkepausile.

Võõral väljakul mänginud Cracovia kolmas tabamus sündis kümmekond minutit enne kohtumise lõppu, kui täpne oli Javi Hernandez. Lõppskoori vormistas 85. minutil kogu kohtumise kaasa mänginud Zenjov, kes realiseeris osavalt lahtimängitud karistuslöögi väravaks.

Tegemist oli Cracovia hooaja suurima võiduga. Ühtlasi lõpetas väravapõua ka Zenjov, kes skooris enne tänast viimati neli kuud tagasi. Kusjuures samuti Gorniku vastu.

22 punkti kogunud Cracovia hoiab 16 meeskonna konkurentsis 12. positsiooni.

VAATA ZENJOVI VÄRAVAT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles