Tšernoussov tembeldati reeturiks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilja Tšernoussov on saanud paljude venelaste silmis külge reeturi templi.
Ilja Tšernoussov on saanud paljude venelaste silmis külge reeturi templi. Foto: DAMIEN MEYER/AFP/Scanpix

Venemaa suusakoondises on puhkenud omalaadne sisetüli, sest koondise peatreener Juri Borodavko on veendunud: pärast Aleksandr Legkovi ja Maksim Võlegžanini diskvalifitseerimist Sotši olümpiavõitjaks kerkinud Ilja Tšernoussov on ise kaasmaalaste eemaldamise taga.

Sotšis meeste maratonidistantsil esialgu kolmikvõidu saanud kaks venelaste paremat meest ehk Legkov ja Võlegžanin on olümpiamängudelt elu lõpuni diskvalifitseeritud ja nende tulemused Sotšis on riigi dopinguprogrammis osalemise tõttu tühistatud.

Kullale tõusis Tšernoussov, aga Borodavkole ei mahu hinge, et tema vastu pole süüdistusi esitatud. Järeldus: Tšernoussov on dopinguküttidega mestis ehk reetis kaasmaalased! «Ma ei tea, mis temast saab. Eks ta võib end turvaliselt tunda, sest osales salaliidus ja andis omad üles,» vahendas Expressen Borodavko seisukohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles