Allik ja Düren pääsesid 1/8-finaali kuldse geimiga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karli Allik on Saksamaa mulluses pronksiklubis mänginud end põhimeheks.
Karli Allik on Saksamaa mulluses pronksiklubis mänginud end põhimeheks. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tugevuselt teises võrkpalli eurosarjas pääsesid kaheksandikfinaali Andri Aganitsa leivaisa Montpellier (Prantsusmaa) ja Karli Alliku tööandja Düren Powervolley (Saksamaa). 

Avamängus sakslaste Rhein Maini 3:2 seljatanud Montpellier võttis korduskohtumises 3:0 võidu ja kindlustas kahe mängu kokkuvõttes koha järgmises ringis. Eestlasest tempomehe arvele kogunes kaheksa punkti (üks serviäss ja kolm blokki).

Oluliselt raskemalt tagas pääsu kaheksandikfinaali Allik ja Düren. Avamängus Groningeni Abianti vastu 3:0 võidu noppinud Düren sai võõral väljakul 1:3 kaotuse ning edasipääseja selgitamiseks mängiti kuldne geim. Düreni võidunumbrid otsustavas geimis olid 15:13. Nurgaründaja Allik mänguajaga ei hiilanud ning isiklik punktisumma jäi eestlasel avamata.

Montpellier läheb 16 parema hulgas vastamisi Soligorski Šahtjoriga (Valgevene) ning Düren kohtub Ankara Ziraat Bankasiga (Türgi).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles