Schumacheride peres tärkas uus armastus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gina ja tema ema Corinna Schumacher
Gina ja tema ema Corinna Schumacher Foto: BABIRAD/SIPA/Scanpix

Kui aastaid on vormeliäss Michael Schumacheri traagilise suusaõnnetuse tõttu perekonnast räägitud kui murest murtud, siis lõpuks on põhjust ka rõõmusõnumiks – peretütar Gina näitas avalikkusele esimest korda oma armastatut.

20-aastane vesternratsutaja Gina Schumacher võitis tänavu kaks MM-tiitlit ning sai selle eest möödunud nädalal Münchenis toimunud auhinnagalal ka tunnustatud. Sakslanna käekõrval väisas tseremooniat 22-aastane takistussõitja Iain Bethke, kes õnnitles teda ka õrna suudlusega.

«Tegu on tema poiss-sõbraga. Nad on olnud koos juba pikalt,» kinnitas noort armastust Schumacheride perekonna esindaja Sabine Kehm. Saksa meedia teatel leidsid noored teineteist just tänu hobustele.

Michael Schumacher sai 2013. aastal Meribeli suusakuurordis suusatades ränga peatrauma ja viibis õnnetuse tagajärjel kuus kuud koomas. Sellest ajast saati taastub mees oma Genfi lähistel paiknevas kodus ning värskeid uudiseid tema tervise kohta pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles