Võidusõidulegend andis tema koju tunginud pättide pihta tuld

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Childress fännidele autogramme jagamas.
Richard Childress fännidele autogramme jagamas. Foto: Sarah Crabill/AFP/Scanpix

Kolm maskeeritud kurjategijat tungisid möödunud pühapäeval endise võidusõitja, praegu Nascari sarjas edukat tiimi omava Richard Childressi Põhja-Carolinas asuvasse koju. Pätid kas ei teadnud või ei olnud arvestanud aga faktiga, et lisaks autosporditaustale on Childress ka USA tulirelvaentusiastide kogu NRA asepresident

Murdvargus sai alguse pühapäeva õhtul 22.25, kui kodu ülakorrusel askeldanud Childress kuulis maja esiukse juurest valju lärmi. Kolm pätti olid lõhkunud ukselingi lähedal olnud aknaklaasi ning sealt avatud ukse kaudu majja tunginud. 72-aastane vanahärra haaras oma käsitulirelva ja läks asja uurima, tulistades sissetungijate suunas, seisis kohaliku politseijaoskonna välja saadetud pressiteates.

Pätid kadusid majast kui tinaviled. Ükski neist väidetavalt pihta ei saanud, kuid kohaliku šerifi sõnul jätsid nad maha muud DNA-d, mida nende tuvastamiseks kasutada saab.

Childress on omaltpoolt pannud kurjategijate tabamiseni viiva info eest autasuks välja 10 000 dollari suuruse preemia.

Childress osales oma karjääri jooksul enam kui 300 Nascari võidukihutamisel, kuid ei võitnud neist ühetgi. Küll aga on tema aetud meeskond võitnud ohtralt sõite ning tiitleid. 2017. aastal võeti mees ka Nascari kuulsuste halli liikmeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles