MIDA TOOB AASTA 2018? Suur koera-aasta horoskoop (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Horoskoop.
Horoskoop. Foto: Shutterstock

Kogu aasta võib tulla küllalt huvitav, sest aeglaselt liikuvad planeedid on lõpuks otsustanud oma märke vahetada. Kollase koera aasta algab seekord 15. veebruaril kell 23.06 ja selle iseloomu kohta saate lugeda minu raamatust.

Jäär

Jäär.
Jäär. Foto: Pärnu Postimees

Tulekul on mitmekesine ja huvitav aasta, jagub nii õnne kui ebaõnne, kuid peate meeles pidama, et pärast langust tuleb alati tõus. Kui soovite olla edukas, vajate enda kõrvale liitlasi.

Võite saada üllatuslikke ettepanekuid, mis tasuks põhjalikult läbi kaaluda. Teil on oht oma võimeid üle hinnata, kuna olete sel aastal optimistliku meelega. Samal ajal teevad kiired muudatused teie elu märksa huvitavamaks ja vabamaks.

Töös kujuneb aasta küllaltki keeruliseks, põhjuseks enamasti tüdimus senisest rutiinist või väsimus.

Teil on soov leida midagi põnevamat, tasuvamat, olgu kas või mõnes teises riigis. Või miks mitte midagi uut õppida? Selline väljavaade avaneb eriti kevadel ja sügisel. Noortel Jääradel on nüüd hea teha otsuseid eriala valikul, kui nad ei ole veel õiget kutsumust leidnud.

Rahaline seis tundub teile endale tavapärane, kuid päris nii pole. Aasta jooksul võib ette tulla mõni suur ahvatlus, mis mingil moel on seotud kinnisvaraga. Ehk tekib teil hasart või kinnisidee sellest kohe kinni haarata: kas investeerida või suisa saada omanikuks. Oht on astuda nõrgale jääle, seetõttu peaksite enne tehingu vormistamist kaaluma kõiki plusse ja miinuseid. Hoiduge üle jõu käivatest kohustustest.

Suhetes olete sarmikas ja romantiline. Kui suudate leida aega iseendale, et oma mõtted korralikult sõnadesse vormida, olete võimeline oma armuellu kirge süstima ja veidi sassi läinud suhteid lappima. On tõenäoline, et vabad Jäärad leiavad oma elu armastuse aasta teisel poolel. Oskate oma südame häält kuulata. 

Pole sugugi välistatud, et vahetate aasta jooksul elukohta. Suhted kodustega on meeldivad, eriti kevadel ja suvel. Abistate vanemaid või nemad teid.

Tervis võib olla juulis-septembris veidi muutlik, mis on ehk tingitud külmetamisest või elumõnudega liialdamisest. Olete tavalisest vastuvõtlikum nakkustele. Seetõttu poleks paha vaktsineerida ennast mõningate haiguste vastu.

Sõnn

Sõnn.
Sõnn. Foto: Pärnu Postimees

Tuleb võimalusterohke aasta. Kohati on teil jõudu nii palju, et mägesid paigast liigutada, siis aga tabab teid ükskõiksus ja soov lüüa käega neilegi asjadele, millest väga hoolite ja mis teie elujärge oluliselt parandaksid.  

Töös sujub kõik tõusude ja mõõnadega. Õnneks olete tasakaalukas ja oskate kriitilisel ajal õigeid otsuseid teha. Veebruaris ja detsembris olete aktiivne, suudate oma tööasjad järje peal hoida või vajadusel uue töö leida. Endast parimat andes jõuate ja oskate mõne oma ammustest plaanidest ellu viia.

Enesetäiendamiseks on suurepärane aeg aasta algusest kuni märtsi lõpuni. 

Tõenäoselt ajab Sõnn oma rahaasju väga läbimõeldult. Aprillis ja mais võib teil lausa õnne olla oma rahalise seisu parandamiseks. Kuna õnneplaneet Jupiter liigub sel aastal teie liitude majas, pöörate palju tähelepanu oma abielule ja muudele partnerlussuhetele – need paranevad märgatavalt. Õige on oma partneriga kõik konfliktid ära klaarida, nii saavutate justkui uue hingamise. Muutute säravamaks ja romantilisemaks. Reisite koos, võtate osa paljudest seltskondlikest üritustest. Üksikud Sõnnid leiavad kaaslase või armuvad. Tõenäoliselt on parimad ajad suhete loomiseks romantikaks septembris ja oktoobris.

Kodune elu sujub kenasti ja rahuliku südamega võite ette võtta mõningaid muudatusi suve teisel poolel. Kui olete üksjagu vaeva näinud, on põhjust enda üle uhkust tunda ja teiste tunnustus vastu võtta.

Lastega suhtlemise kõrgpunkt jõuab kätte suvel, suunate nende tegemisi oskuslikult. Teete perega väljasõite või pikema reisi. Jõuate arusaamisele, et peretraditsioonidest tasub hoolida, need annavad jõudu elada. 

Kui teil on tervisega mingeid probleeme, on hea aeg alustada ravi või teha põhjalikum arstlik kontroll augustis või septembris. Kui tunnete tahtmist alustada tervisespordiga, sobivad need kuud selleks igati.

Kaksikud

Kaksikud.
Kaksikud. Foto: Pärnu Postimees

Aasta kipub tulema keeruline. Teile tundub, et teie ideed on ainuõiged, ja kellegi teise soovitusi te kuulda ei võta. Vaadake maailma pisut avarama pilguga, küllap leiate endalegi midagi meeldivat. Vähemalt igav teil kindlasti ei hakka.

Tööl on väga palju probleeme, üldjuhul ei oska te ise sulanduda kollektiivi. Üritate pingsalt tõestada, milleks te suuteline olete. Liigseks optimismiks põhjust pole. Et uuele ruumi teha, tuleb mõnikord vanast loobuda. Võimalikud on töökoha vahetused või perioodid, kui olete koguni töötu. Kui oskate oma töökaaslastes näha liitlasi, mitte konkurente, võivad paljud probleemid laheneda. Kui olete loominguline töötaja või tegev meditsiinisüsteemis, kulgeb teie tööjärg märksa paremini. Veebruaris ja novembris avanevad paljudel Kaksikutel head väljavaated tööturul, pakkudes fantastilise variandi karjääriredelil edasi liikuda, kui vaid ise selleks endale võimaluse annate. 

Kaksikud muretsevad, kuidas vähema rahaga toime tulla. Päevad pole vennad, rahalist seisu annab parandada septembris ja oktoobris. Need Kaksikud, kes on firmajuhid, on teistest olulisemalt enesekindlamad ja oskavad edu saavutada.

Isiklikes partnerlussuhetes pole te oma eluga rahul, eriti need Kaksikud, kes on sündinud juunis. Tunnete, et teist hoolitakse vähe, kipute kritiseerima ja tülitsema. Läbisaamise parandamiseks on teil üsna palju arenguruumi. Raskusi on suhete loomisega, kui olete üksik. Pole välistatud mõne püsisuhte katkemine. 

Kahtlemata mõjutab selline meeleolu tervikuna teie kodust elu. Hoidke oma emotsioonid ja tujud kontrolli all. Raskustele vaatamata on võimalik sihile jõuda. Sel aastal vajavad vanemadki teie abi ja aega.

Augustis ja septembris suhtlete oma lastega, pühendate kogu oma vaba aja nendele. Teie eesmärk on tekitada neile senisest rohkem nutivaba aega. Teid häirib laste klapid-peas-eluviis. 

Kui kavatsete edasi õppima minna, tuleks selleks juba aasta alguses plaane teha.

Vähk

Vähk.
Vähk. Foto: Pärnu Postimees

Aasta kujuneb edukaks, detsembri viimastel päevadel lõppevale aastale tagasi mõeldes on põhjust rõõmustada. Teie hinges valitseb rahu, pere on koos ja pangaarve märgatavalt kosunud.

Töös ja karjääris kulgeb kõik plaanipäraselt. Võimu ja otsustamisvalmidust teil piisab. Oodata on suuri muudatusi. Vajadusel on Vähk valmis ennast täiendama. Olete kohusetruu, suhted töökaaslastega on sõbralikud ja asised. Loomulikult pole te oma tööpanust arvestades palgaga rahul, eriti aasta lõpus. Teil on uusi ideid, mis teie tööd ja karjääri suuresti muudavad. Plaanide täideviimiseks on parim aeg kevad. Pole välistatud, et saate sellise pakkumise, mis aitab teil karjääriredelil tõusta.

Rahalisi tehinguid ja investeeringuid, isegi rahalist õnne võite oodata suvel. Tõenäoline on leida tasuv lisatöö. Kuna tööpõld on lai, ei teki rahaga probleeme. Seda on rohkem, kui kulub.

Kodune elu sujub rahulikult, just nii, nagu teile sobib. Suhted pereliikmetega on head, abistate üksteist. Eriti palju aega pühendate kodule augustis ja septembris. Just nendel kuudel võite ette võtta väiksema remondi. Mõni Vähk vahetab elukohta. 

Teie armutaevas on enamasti pilvitu. Üksikud Vähid võivad kevadkuudel leida elukaaslase. 

Kõige olulisem on teile sel aastal tegelda oma lastega. Suunate neid, kui nad seda vajavad. Oskate saavutada usaldusliku läbisaamise, eriti siis, kui nad on teismeeas. Olete huvitatud perega reisimisest ja suudate panna meelt muutma pereliikme, kes algul sellest ettevõtmises toredust ei näe. See on aasta, kui olete väga aktiivne, liigute palju ringi, olete seltskondlik. Naudite koosviibimisi sõprade ja tuttavatega. Ehk armute või tuleb teie ellu väike meeldiv flirt. Tunnete end hästi heas seltskonnas. Teil pole viimase 12 aasta jooksul nii suurepärast elu olnud. Eriti tegus olete sügisel.

Tervis peab vastu, kuid see kipub ajuti muutlik olema. Vastuvõtlik olete külmetushaigustele. Sel aastal võtab nii mõnigi haigus kroonilise iseloomu, seepärast tuleks iga väiksemgi terviserike korralikult välja ravida. Arvestage, et ükskõik millisest haigusest paranemiseks kulub varasemast veidike rohkem aega. Vältige sel aastal organismi ülekoormust, tervisespordiga ei tohiks samuti liialdada.

Lõvi

Lõvi.
Lõvi. Foto: Pärnu Postimees

Kui suudate hoiduda liiga suurejoonelistest plaanidest, kujuneb teie aasta igati edukaks. Tööalaselt sujub kõik täpselt selliselt, nagu ise tegutsete. Väljast tulevaid muudatusi pole ette näha. On võimalik, et periooditi tunnete tüdimust ja teis süveneb soov senisest rohkem puhata. Olete ettevaatlik ja kaalutlev, võtmesõnadeks saavad koostöö ja vastastikune usaldus.

Märtsis-aprillis-mais on siiski oodata meeldivaid üllatusi või olete ise aktiivne, otsimaks meelierutavaid kohtumisi ja sündmusi. See kõik võib teil isegi õnnestuda, seega tasub haarata härjal sarvist. Sihikindel tegutsemine viib eesmärgini, ehk järgneb sellele mõni huvitav erialase töö pakkumine. Kui olete keele ja kirjanduse inimene, on teil rohkem tööd just kevadel. See on hea aeg alustada mõne projektiga, osaleda täienduskoolitusel. Eriti soositud on keeleõpe. 

Rahaline seis on aasta jooksul stabiilne, siiski olete orienteeritud rahateenimisele. Oskate oma väljaminekuid kontrolli all hoida. Juulis ja septembris saate ehk tasuva lisatöö või tõstab tööandja teile endalegi ootamatult palka. 

Partnerlussuhted sujuvad kenasti ja ekstsessideta. Eriti harmooniliselt kulgeb teie kooselu jaanuaris ja veebruaris. Täiesti võimalik, et teete oma kallimaga kogu aasta peale ühiseid plaane. Mais võite organiseerida midagi sellist, mis vaimustab teie sõpruskonda ja paneb sugulasedki teid imetlema. 

Loomulikult sujub kodune elugi. Kodu ongi teile sel aastal kõige tähtsam, igas mõttes teie kindlus. Võimalik, et tahate oma kodus või aias muudatusi teha. Mõni Lõvi vahetab isegi elukohta. Lastega olete liialt nõudlik. Teile on ülitähtis nende käekäik. Tunnete huvi nende õpingute vastu. Täiskasvanud lastele kipute peale suruma oma arvamust ja nõuandeid. Ärge võtke endale tõekuulutaja rolli, ja teie omavaheline läbisaamine paraneb tunduvalt.

Teie tervis on sel aastal varasemaga võrreldes igati parem. Märtsis võib organismis tekkida mõni põletikuline protsess, on see siis külmetuse või väiksema trauma tagajärg. Ootamatult tekib vajadus väiksema operatsiooni järele. Üldiselt paranete sellest kiiresti. Ärge võtke sel aastal mõtlematuid riske kas sportimisel või mõne muus tegevuses. Seda eriti augustis ja septembris. Hulljulgus maksab nüüd kätte.    

Neitsi

Neitsi.
Neitsi. Foto: Pärnu Postimees

Planeerige aga julgesti, algav aasta toetab teie tegemisi.

Töös kulgeb kõik väga tavalist rada, tegutsete ikka veel varasemate projektide kallal. Erilisi muudatusi aasta kaasa ei too – suuri eesmärke teil pole, kui te just ise ei taha midagi uut ette võtta või koguni oma firmat alustada. Kui selline plaan on, oleks hea aeg see ellu viia aprillis, mais või juunis. Kui olete töötu, olge aktiivne tööotsimisel just nendel kuudel.

Rahaga teil sel aastal probleeme ei tule, teistega võrreldes olete paremas olukorras. Ilmselt olete eelmisel aastal pisut koguda jõudnud ja nüüd oskate palju vähemaga läbi ajada ja kasutada varu. Sel moel võite rahulikult ära elada. Kui leiate, et siiski tuleks lisaraha teenida, avaneb selleks võimalus augustis või septembris.

Partnerlussuhted on soojad ja romantilised seni, kuni arutate teineteisega kõiki argiprobleeme. Kohati olete veidi endassetõmbunud ja kriitiline, kuid suuri tülisid pole ette näha. Mõtlete peamiselt enda soovidele ja vajadustele, partneri arvamus teile eriti korda ei lähe. Midagi koos ette võtta, reisima minna või niisama mõnusalt aega veeta on hea aasta alguses. 

Sel aastal muutuvad suhted sugulaste, naabrite ja õdede-vendadega varasemast märksa tihedamaks. Huvitute sellest, mida tunnevad ja mõtlevad teised. Ehk klatite just nüüd ära mõne vindunud tüli. 

Septembris sündinud Neitsitel võib sel aastal tekkida soov teha kodus ümberkorraldusi. Ootamatult ilmneb vajadus teha remonti või plaani võtta ümberehitus. Soodne on olukord kinnisvara valdkonnas: kas investeerimine või müük, seda peamiselt veebruaris või novembris. 

Teie tervis on hea. Kui ongi vajadus ennast veidi tohterdada, siis igasugused vaevused kaovad kiiremini jaanuaris ja veebruaris. Sügisel vältige külmetamist septembri keskpaigast kuni poole novembrini. Sellel perioodil on vigastused kerged tulema, liiati kui olete enda suhtes hooletu. 

Kaalud

Kaalud.
Kaalud. Foto: Pärnu Postimees

Aasta kipub olema rahutu, püüate tegelda väga paljude asjadega. Kuna teie tegutsemine jääb sihipäratuks, võib nii mõnigi projekt jääda lõpetamata. Teie soovite saada rohkem, kui on reaalne. Seepärast oleks mõistlik oma plaanid kontrolli all hoida.

Töös pole erilisi muutusi ette näha, selleks pole teil erilist soovigi. Samal ajal tuleb väsimuse ja tüdimuse perioode. Kui olete tööl firmas, mis tegeleb millegi ilusaga, kus teiegi saate oma kaasasündinud ilumeelega midagi ära teha, olete väga rahul. Mais–juunis võite olla kõigele uuele avatum kui muidu, ehk saate mõne huvitava pakkumise või loote koguni oma firma. Õige otsuse tegemiseks vajate rohkem infot ja häid nõuandjaid.

Rahaga on sel aastal teil kõik hästi, seda võib sisse tulla rohkem, kui oskate oodata. Ehk on õnne isegi loteriis. Võidusumma puhul on ainuke oht see kõik kiiremas korras ära raisata. Mõistlikum oleks väljaminekud kontrolli alla võtta ja raha säästa. Tuletage meelde, et kokkuhoid pole koonerdamine. Peaksite arvestama, et nii hea raha-aasta tuleb teil alles 12 aasta pärast.

Partnerlussuhetes kestab emotsionaalne aeg, olete aktiivne ja särtsakas. Teis on valmisolek minna koos reisima, võtta osa eri liiki kultuuriüritustest. Kogete võrratuid hetki, saate rikkamaks kunstielamuste võrra. Nii mõnigi varasem omavaheline möödarääkimine saab lahenduse. Eriti romantiline olete märtsis, kus üksikud Kaalud võivad armuda või flirtida. Jääte silma inimestele, kes teilegi meeldivad. 

Kodune elu laabub igal tasandil, võite teha muudatusi, kui selleks on soovi. Ehk kujundate oma koduaeda või uuendate mööblit. Eriti suurt tegutsemisindu tunnete jaanuaris, augustis ja septembris, kui tahate enda ümber ellu viia kardinaalseid muudatusi. 

Tervis on veidi muutlik. Hea oleks pöörduda arsti poole, kui midagi kahtlast tunnete. Vastuvõtlikumad haigustele on kõht, seedeorganid. Aasta sobib tervisespordiga alustamiseks. Vältige raskuste tõstmist, teie selg võib tunda anda. 

Skorpion

Skorpion.
Skorpion. Foto: Pärnu Postimees

Kuna külluse ja õnne planeet liigub Skorpioni märgis, ootab teid ees suurepärane aasta. Olete optimistlik, elujaatav, positiivse ellusuhtumisega. Tõenäoliselt õnnestub teil kõik, mida ette võtate, sest oskate olla õigel ajal õiges kohas.

Teie töö sujub küllaltki hästi septembris, suudate probleemidele keskenduda ja kiirelt tegutseda. Töökohas sujub kõik ladusalt, kuigi te ennast tööga just eriti koorma. Liigse edu korral valitseb oht, et konkurendid viskavad aeg-ajalt teile mõne kaika kodaratesse.

Kui elu teilt seda nõuab, õpite üsna meelsasti midagi juurde. Need õpingud võivad toimuda mõnes teises riigiski. Veidi aktiivsem olete juulis ja augustis. See on hea aeg tööd otsida või saate mõne huvitava pakkumise. 

Rahaga saate igati hakkama, olete paar viimast aastat osanud säästa ja nüüd võib teis tekkida soov millessegi investeerida. Samal ajal ei muretse te raha pärast, sest olete prioriteedid suunanud hoopis mujale. Emotsioonide ajel ei maksaks ette võtta ainsatki tehingut, vajadusel konsulteerige majanduslikult mõtleva sõbraga.

Suhted vastassoo ja oma partneriga on sõbralikud. Kaaslasena olete mõistev, kuulate partnerit rohkem, kui ise räägite. Vajate rohkem kirge, kui seda parasjagu teie suhtes on. Kevadel olete romantilisemas meeleolus, see on hea aeg tuua partnerlusse uudsust ja sära. Juhul kui olete üksik, võite sel ajal leida kallima.

Tervis on suurepärane. Hoiatuseks ehk selline soovitus, et väldiksite füüsilist ülekoormust ja mõttetuid riske. Oma entusiastlikkuses ei pruugi te ohuga arvestada.

Ambur

Ambur.
Ambur. Foto: Pärnu Postimees

Aasta tuleb asjalik ja edukas. Teate täpselt, milliseid struktuure oma elus luua. Olete ülioptimistlikult meelestatud. Sel aastal on teil eriliselt hea võime probleeme lahendada. 

Oma töös olete kohusetundlik, kuid ajuti pingutate üle. Kohustuste koorem teie õlul kasvab. Mõelge, kas olete valmis seda lõputult kandma. Lubate endale puhkamist juulis, see on hea aeg reisimisekski. Juulis-augustis võite teha tööalaseid muudatusi või uut tööd otsida. On tõenäoline, et praeguses töökohas pakutakse ametit, mis teid senisest rohkem rahuldab. Suhted kolleegidega kipuvad olema pingelised.

Rahaga hakkamasaamine ei tekita sel aastal mingeid probleeme, kui te just ei hakka koonerdama. Võib-olla teete etteheiteid oma kodustele liigse kulutamise pärast. Teate täpselt, et suuri muresid tegelikult pole. Jaanuaris ja augustis võib teie sissetulek oluliselt kasvada. Ärilised läbirääkimised on edukad.

Partnerlussuhted tööl ja kodus kulgevad üsna tavaliselt. Ehk tunnete kohati, et teie elus napib romantikat, kuid sellegipoolest pole põhjust tülitseda. Kui just elukaaslane teile etteheiteid ei tee vähese tähelepanu pärast. Kuid teil avaneb võimalus aprillis, mais, juunis osa ennast täiendada kultuuriliselt. Samal ajal sujub kodune elu tõrgeteta. Olete hooliv pereliikmete ja vanemate suhtes.

Lastega meeldib teil aega veeta, sest nende tegutsemislust annab teile särtsu juurde. Vanemate lastega oskate suhelda pingevabalt, sest austate nende vabadust olla nemad ise. Märtsis-aprillis võtate nendega midagi koos ette. Võib tekkida soov muretseda endale veel üks laps.

Kaljukits

Kaljukits.
Kaljukits. Foto: Pärnu Postimees

Aasta toob kaasa hulga tööd ja kulgeb suhteliselt probleemitult. Olete enesekindel ja teate täpselt, mida oodata. Oskate suurepäraselt oma aega planeerida. On perioode, kui olete enesekeskne, seda eriti augustis ja septembris.

Rahaline seis on stabiilne, aga endale omaselt te ülearu ei kuluta. Tehingutes olete ettevaatlik, ei võta kergekäeliselt laenu ega anna raha välja. Kui tahategi teha mõne suurema investeeringu, ajastage see aasta algusesse. 

Suhted partneriga on stabiilsed ja laitmatud. Romantilist hõngu toote nendesse ilmselt mais ja juunis. Ka puhkusereisid kavandage nendele kuudele. Üksikud Kaljukitsed võivad sel perioodil leida oma elu armastuse. 

Kodus teete meelsasti igasuguseid muudatusi. Väga kergesti tekib teil suuremat sorti ümberkorralduste mõte: suvilast annab ehitada ilusa maja! Eriti aktiivne olete kevadel. Sel ajal olete optimistlik ja heas toonuses ning korraldate koos pereliikmetega midagi sellist, mis jääb meelde ja soojendab südant.

Lastega suheldes võite olla veidi range, kuid hoolitsev. Teile on tähtis, kuidas kulgeb nende õppetöö, ja abistate neid. Aprillis ja mais jälgite nende hindeid ja eksamiteks valmistumist. Arendate neid igal moel, kuidas oskate. Teismelistega leiate kergesti ühise keele ja saavutate usaldusliku läbisaamise olenemata sellest, kas olete ema või isa.

Tervis võib olla muutlik. Vältige ülepingutamist ja suurte raskuste tõstmist. Mõelge oma selja ja põlvede tervisele, need ei pruugi olla nii tugevad, kui teie seda arvate. Külmetushaigused on kerged tulema, seda eriti kevadel. Ärge unustage, et ka nohu tuleb ravida! Hea aasta tegelda tervisespordiga, kui te seda veel teinud pole.

Veevalaja

Veevalaja.
Veevalaja. Foto: Pärnu Postimees

Algav aasta teeb teid rahutuks. Tunnete, et kätte jõuab pöördeline aeg ja teid tahetakse mingitesse raamidesse suruda. Veebruarist rahunete veidi maha, maad võtab uudishimu tundmatuse ees. Samal ajal soovite väga oma ellu värve tuua pärast mitut rasket aastat. Nii mõnigi Veevalaja leiab nüüd oma õige kutsumuse ja sobiva töö vanusest sõltumata. Teile pakutav töö võib olla üsna erinev teie senisest ametist, kõigist varasematest töödest, mida teinud olete. Edu nimel tuleb pingutada.

Õnneks olete vajadusel valmis ennast sel aastal täiendama, samal ajal lausa naudite proovikive, mida aasta teie teele veeretab. Uusi oskusi omandate kiiresti ja suurema vaevata. Kindlasti osutub teekond eesmärgini küllaltki huvitavaks ja tasuvaks. Pole välistatud, et kõik see juhtub teiega mõnes teises riigis. Kõige tõenäolisemalt tuleb võimalusi mitu ja peate tegema valiku. Otsuse langetamiseks on sobiv aeg septembris või oktoobris. Kui tõesti leiate töö, jääb see teie ellu pikaks ajaks ja olete sellega rahul. 

Rahaline seis on aasta jooksul stabiilne, kuid mitte eriti hea. Teie finantsilist vabadust piiravad teatud kohustused-laenud. Igasugusest mõttetust raiskamisest peaksite hoiduma. Veebruaris võib teie pangaarvele ootamatult laekuda päris kopsakas rahasumma või leiate mingi tasuva tööotsa. 

Olete sel aastal nii hõivatud töö või selle otsimisega, et kodule teil eriti aega ei jää. Teie elu ei kulge tavapärase rütmi järgi, ette tuleb ootamatusi. Seetõttu ei hakka te erilisi muudatusi plaanimagi. Veidi rahulikum aeg tuleb märtsis ja aprillis.

Lastega tegelete samuti enim kevadkuudel. Sõidate koos Eesti kaunemaid paiku pidi, käite ilusamates mõisates  ja kontsertidel. Kui töötate lasteasutuses, on aasta teile väga edukas.

Tervis võib aeg-ajalt alt vedada. Kõige sagedamini kimbutavad teid närvidest tingitud seedehäired. Unehäiredki segavad elu. Vajaduse korral pöörduge julgelt unespetsialisti poole, saate sealt kindlasti abi.

Kalad

Kalad.
Kalad. Foto: Pärnu Postimees

Aasta tõotab tulla aktiivne. Tajute oma kohta maailmas ja seda, et mõnigi varasem idee pole reaalsusega vastuolus. Olete otsustanud oma elus uue lehekülje pöörata, seda igas eluvaldkonnas. Nii suure tuhinaga elab Kalade esindaja küllaltki harva, kuid see ongi teile võimaluste aasta. Olete valmis oma eesmärkide poole liikuma. Ettevõtmisi saadab edu, kui suudate hoiduda liialdustest, sest uuele tasandile jõudmiseks tuleb millestki loobuda. Teie meel on rõõmus ja otsustusvõime suurepärane, kui satute tähelepanu keskpunkti. Eriti aktiivsed perioodid on veebruar ja november. Nimetatud kuudel sujub mõttetöögi. 

Töös olete kohusetundlik ja võimalik, et sel aastal suudate täita raskeid ja isegi rutiinseid ametialaseid kohustusi. Eriti edukalt tulevad sellega toime need Kalad, kes on sündinud märtsis. Kindlasti täiendavad paljud Kalad sel aastal end erialaselt, õpivad midagi juurde või astuvad kõrgkooli, seda olenemata oma vanusest. Uue omandamine läheb stressivabalt. Mõningatel juhtudel tuleb õpinguid alustada mõnes välisriigis.   

Rahaga tulevad Kalad toime nii nagu alati. Raha ringleb, nii et te ei peagi oma finantsidele mõtlema. Sel aastal on teil siiski võimalus oma rahalist seisu kevadel veel parandada kas mõne kõrvaltööga partneri abiga või lausa õnneliku juhuse läbi.

Kodune elu on küllaltki kirev. Ehk tahate oma kodus teha põhjalikke ümberkorraldusi, uuendada mööblit või kutsute selle tarvis koguni disaineri kohale. Ootamatult tekib soov elukohta vahetada ja selleks võib avaneda teile soodne väljavaade.

Oma vanematega suhtlete varasemast tihedamini, seda eriti kevadel. Lastele pöörate suurt tähelepanu ja leiate nendega hõlpsasti ühise keele. Olete hoolitsev ja lubate ehk liigagi palju. Mõningane kontroll pole siiski liiast.

Üldiselt hea tervis võib aeg-ajalt jukerdada, eriti juulis ja septembris. Kui tunnete end kehvasti, tuleks ette võtta põhjalik tervisekontroll. Hästi mõjuvad teie tervisele eri veeprotseduurid ja mõõdukas tegelemine tervisespordiga. Väiksemad tervisemured võivad olla tingitud ületöötamisest.  

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles