Tugev tuul seiskas laevaliikluse Manija liinil

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lained. Foto on illustreeriv.
Lained. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus

Pühapäeval on seoses tugeva tuulega tühistatud reisiparvlaeva Kihnu Virve väljumised Manilaid-Munalaid liinil.

Ilmateenistus prognoosib, et tormituul toob eeloleval päeval ja öösel Läänemerele kuni neljameetrised lained.

Läänemere põhjaosas puhub lääne- ja edelatuul 5 kuni 11 m/s, pärastlõunal tugevneb edelatuul puhanguti 15 m/s, öösel puhub edela- ja läänetuul 9 kuni 14, puhanguti 20 m/s, pärastkeskööd nõrgeneb kiiresti ja põhjavetes pöördub loodesse. Laine kõrgus on 1,5 kuni 3 meetrit, öösel kuni 4 meetrit. Pärastlõunal ja öö hakul sajab vihma. Nähtavus on hea, sajus piiratud.  

Liivi lahe põhjaosas ning Väinamerel puhub hommikul läänekaare tuul, päeval pöördub edelasse ja lõunasse 5 kuni 11, õhtul puhanguti 15 m/s, öösel edela- ja läänetuul 8 kuni 13, puhanguti 17 kuni 20 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb. Laine kõrgus on 1,5 kuni 3 meetrit. Pärastlõunal hakkab vihma sadama, öösel sajuhood harvenevad. Nähtavus on hea, sajus piiratud.  

Soome lahel puhub ennelõunal loode- ja läänetuul, pärastlõunal pöördub edelasse ja lõunasse, puhudes 5 kuni 11 m/s, õhtul lääneosas puhanguti 14 m/s, öösel tugevneb edela- ja läänetuul 7 kuni 12, puhaguti 15, pärast keskööd kuni 20 m/s. Ilm on olulise sajuta, õhtust alates sajab vihma ja lörtsi, idaosas ka lund. Nähtavus on hea, öösel sajus piiratud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles