Neli esimese suudluse ohumärki

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Suudlusest võib öelda nii mõndagi inimese enda kohta. Veelgi enam, esimene suudlus võib näidata, kas teist võiks saada asja või mitte. Siin on neli ohumärki, mida esimese suudluse ajal märgata.

  1. Liigne silmkontakt

Igaüks, kes on seda kogenud, teab. Suudelda samal ajal, kui keegi sulle otsa jõllitab – imelik. Ilmselt pole ta eriti kogenud selles vallas ega ka suhetes.

  1. Liiga palju keelt

Siia vist ei peagi midagi rohkem lisama. Pole midagi rõvedamat, kui ilane nägu. See muidugi ei tähenda, et peaksid hetkega suhtluse katkestama. Paljud on enne esimest suudlust närvis ning see võib täiesti rappa minna. Enne järgmist suudlust võiksid talle pisut juhiseid anda, et enda jaoks seda meeldivamaks teha.

  1. Halb hingeõhk

Üks suurimaid erutuse tapjaid. Ja esmamulje tapjaid. Halb hügieen kõneleb kohtingul palju.

  1. Sa lihtsalt ei tunne seda

Tead küll seda tunnet, kus oled elevil ja aeg jääb seisma samaaegselt. Kui keemiat ei ole, ei anna seda kuskilt ka juurde hankida. Isegi, kui ta on parim suudleja, keda kohanud. Proovid korra, kaks, aga siis mõistad, et sealt midagi rohkemat välja ei pigista.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles