Aastavahetus tuleb Tallinnas seekord erilisem

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TALLINN, VABADUSE VÄLJAK. 2015/ 2016:
Aastavahetus 2015-2016 Tallinnas Vabaduse väljakul. Pildil inimesed Vabaduse väljakul.
pidustused, aastalõpp, saluut, monument
FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES
TALLINN, VABADUSE VÄLJAK. 2015/ 2016: Aastavahetus 2015-2016 Tallinnas Vabaduse väljakul. Pildil inimesed Vabaduse väljakul. pidustused, aastalõpp, saluut, monument FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES Foto: Sander Ilvest / Postimees

Aasta viimasel päeval toimub Tallinnas Vabaduse väljakul traditsiooniline uusaastapidu, mis õigupoolest polegi tänavu nii traditsiooniline. 

Kuna uue aasta tulekuga saab alguse ka Eesti Vabariigi 100 aasta juubeli aasta, korraldatakse Tallinna keskväljakul varasemate aastatega võrreldes suurejoonelisem kontsert, kus esinevad armastatud Eesti artistid. «Kuulmata ei jää ka Marju Läniku legendaarne «Head uut aastat», sest esitusele tulevad lood läbi viie kümnendi,» lubas kontserdi programmijuht Danel Pandre. Peol on ka üllatusesineja, kelle nimi avaldatakse vahetult enne pidustuste algust.

Erinevalt eelnevatest aastatest näeb sel korral Vabaduse väljakul esimest korda ka riigipead – president Kersti Kaljulaidi peab oma traditsioonilise uusaastakõne otse Tallinna peaväljaku lavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles