Järelvaadatav: Postimees elas kaasa Vabaduse väljaku aastavahetuse melule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees tegi enam kui tunniajase aastalõpu otseülekande Tallinnast Vabaduse väljakult: lühiintervjuud, president Kersti Kaljulaidi kõne ja uue aasta ilutulestik

«Eriprogrammiga «Sajaga juubeliaastasse» lükkame käima juba homme algava Eesti Vabariigi juubeliaasta. See on avapauguks 2018. aastal üle maailma toimuvatele enam kui tuhandele sündmusele,» ütles Eesti Vabariik 100 korraldustoimkonna juht Jaanus Rohumaa lõppenud aasta viimasel päeval.

«Koostöös EV100 ja ERRiga toome Tallinna keskväljakule varasemast suurejoonelisema kontserdi, kus esinevad armastatud Eesti artistid ja loomulikult ka Eesti president oma aastavahetuse kõnega,» rõõmustas Tallinna kesklinna vanem Vladimir Svet.

Kontsert algas Tallinna peaväljakul kell 21.30, õhtu tipnes presidendi uusaasta tervituse ja ilutulestikuga. 

Tasuta aastavahetuskontserdil esinesid Anne Veski, Ivo Linna, Getter Jaani, Smilers, Marju Länik ja üllatusesineja Karl-Erik Taukar.

Tallinnas Vabaduse väljakul toimuvat eriprogrammi korraldasid Riigikantselei Eesti Vabariik 100 korraldustoimkond, Tallinna Kesklinna Valitsus ja Eesti Rahvusringhääling.  

Vabariigi presidendi kõne:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles