Florida mees üritas elektriseeritud uksega naist tappa (6)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Scott Wilson.
Michael Scott Wilson. Foto: HANDOUT/Reuters/Scanpix

Uurijate sõnul üritas Florida elanik koduukse elektriseerimise teel oma rasedat naist tappa.

32-aastase Michael Scott Wilsoni äi helistas teisel jõulupühal politseisse ja palus korrakaitsjatel teha mehe majas turvakontroll. Väidetavalt oli mees kahtlaselt käitunud.

Kohale sõitnud uurijad märkasid kohe, et maja esiukse lingi ümber olid põletusjäljed. Ukse mahalöömisel tekkis suur elektrilaeng, mis oleks ukse lingist avamise korral võinud põhjustada tõsiseid vigastusi või olla isegi eluohtlik.

Uurijad jõudsid järeldusele, et Wilson plaanis rünnakut oma naisele, kes oleks ukse avamiseks pidanud kasutama nii võtit kui ukselinki, moodustades käte metallile asetamisega vooluringi.

«See on üks kõige kummalisemaid koduvägivalla juhtumeid, mida ma oma karjääri jooksul näinud olen,» lausus šeriff Rick Staly. «Mitte ainult ei kavatsenud ta oma naist elektriga hukata, ta oleks võinud haavata ka korrakaitsjat või ükskõik keda, kes oleks püüdnud majja siseneda.»

Korrakaitsjad jõudsid naisest ette ning kavatsetud kuritegu teoks ei saanud. Winstoni Facebooki lehel oli mees märkinud oma staatuseks juba «lesk».

Wilsoni naine kurtis uurijatele mehe vaimse tervise halvenemist, mis oli tema arvates seotud paar kuud tagasi toimunud õnnetusega, kus mees pea tugevalt ära lõi.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles